Τρίτη, 02/06/2020

Δηλώνει «ΠΑΡΩΝ» ο Νίκος Γεωργάκος

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Νίκος Γεωργάκος δηλώνει «ΠΑΡΩΝ» στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Πολλοί έχουν μεταφράσει τα όσα γράφει σαν δήλωση υποψηφιότητας για Δήμαρχος Πρεβεζας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται ξεκάθαρα. Ο ιδιος στο τέλος της ανάρτησης του υπόσχεται, ότι θα γνωστοποιήσει περισσότερα τις επόμενες μέρες. Για κάποιους πάντως θεωρείται ήδη δεδομένο ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Γεωργακου

«Η έκφραση της θελήσεώς μου για το καλύτερο του τόπου μας δεν μπορεί να περιοριστεί σε ένα κόμμα αλλά αναπτύσσεται και τονίζεται κυρίως στο θαυμαστικό ! για τους υπέροχους δημότες κάθε γωνιάς του Δήμου της Πρέβεζας!
Κυρίως πηγάζει από το κοινό μεγάλο ερωτηματικό όλων μας ως πότε θα μένουμε στάσιμοι και περιορισμένοι, μη αξιοποιώντας στο έπακρο με στρατηγική και όραμα τον ευλογημένο Δήμο μας, για το καλό όλων των δημοτών, των κατοίκων, των επισκεπτών – τουριστών και κυρίως των παιδιών μας που αποτελούν το μέλλον.
Δηλώνω ΠΑΡΩΝ για την Πρέβεζα με θαυμαστικό ! αφήνοντας πίσω τους όποιους μονοκόμματους και αντιαναπτυξιακούς περιορισμούς του παρελθόντος…
«Πρέβεζα !» με θαυμαστικό όπως της και μας αξίζει!!!
Περισσότερα τις επόμενες ημέρες…»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ