Στο Διεθνές Σεμινάριο Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής συμμετείχε η προπονήτρια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου “Κλεοπάτρα” Βάσω Ζαντραβέλη

Ένα πολύ επιτυχημένο Σεμινάριο Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο πραγματοποιήθηκε  στις 5-6-7 Οκτωβρίου στην Γλυφάδα, με γυμνάστριες απ όλον τον κόσμο και την Ελλάδα.  Η προπονήτρια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Πρέβεζας “Κλεοπάτρα” κ. Ζαντραβέλη Βασιλική που είναι ήδη εθνική  κριτής και προπονήτρια πήρε μέρος για να ενημερωθεί σχετικά με τις αλλαγές στον κώδικα του αθλήματος και τα νέα προγράμματα Το σεμινάριο γίνεται κάτω από την αιγίδα της παγκόσμιου ομοσπονδίας IFAGG πουρουσία όλου του Διοικητικού της Συμβουλίου με επικεφαλής την πρόεδρό της κα Tatiana Myrochnichenko και διοργανωτή το member-A και εκπρόσωπο του αθλήματος για την Ελλάδα, η Γυμναστική Ένωση Λάρισας Γ. Ε. Λ..  Το σεμινάριο  θα ολοκληρωθεί την Κυριακή .ΟΙ εισηγήτριες του σεμιναρίου Meri Trio και Ελένη Μακρή ενημέρωσαν για τον νέο κώδικα και τα νέα προγράμματα για τους Μεσογειάκους του 2019 που θα γίνουν στην Αθήνα.


Στο εθνικό σεμινάριο διδάσκει και η Ελληνίδα καθηγήτρια και εισηγήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών κα Δέσποινα Τσοπάνη.
Ο πρόεδρος της Γ. Ε. Λ. κος Γεώργιος Βαϊόπουλος δήλωσε απόλυτος ικανοποιηποιημένος από το σεμινάριο πού παρακολούθησαν περιπου 70 άτομα. Το Εθνικό σεμινάριο παρακολούθησε και η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής του Αζερμπαιτζάν και ολυμπιονίκης  Marina Durunta.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites