Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας οι κάτοικοι στο Θεσπρωτικό

Αποφασισμένοι να ασκήσουν κάθε μέσο πίεσης, ώστε να ανατρέψουν την απόφαση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας, να προχωρήσει στο κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Θεσπρωτικό, εμφανίζονται οι κάτοικοι.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου στο Θεσπρωτικό και την οποία συγκάλεσε η Επιτροπή Αγώνα , συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν οι επόμενες κινήσεις των κατοίκων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νίκος Καλαντζής, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση που είχε  αντιπροσωπεία του Δήμου Ζηρού και της επιτροπής αγώνα την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, με διοικητικά στελέχη της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα και στην οποία ξεκαθαρίστηκε ότι η απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στο Θεσπρωτικό -όπως και δεκάδες άλλα σε όλη τη χώρα- είναι ειλημμένη και δεν επρόκειτο να αλλάξει… .

Ειλημμένη η απόφαση της διοίκησης για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Θεσπρωτικό

Η Επιτροπή αγώνα αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, ασκώντας έντονες πιέσεις ακόμα και σε πολιτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 9:00 το πρωί, θα προχωρήσουν σε συμβολικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων στο ύψος της Στεφάνης, ενώ ταυτόχρονα θα “βομβαρδίσουν” με παράπονα τον αρμόδιο για τον έλεγχο των Τραπεζών, υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Θεσπρωτικό, το οποίο έχει δρομολογηθεί για τις 16 Νοεμβρίου, σε λίγες μέρες δηλαδή, θα προκαλέσει τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, με βάση και την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, αλλά και την οικονομική ανάσχεση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites