Τρίτη, 07/07/2020

«ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πρέβεζας

Η ομάδα του Άκτιου Απόλλωνα δραστηριοποιείται στο χώρο της καλαθοσφαίρισης και συνδυαστικά προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να προωθεί τα αθλητικά ιδεώδη στα οποία ανήκει το ευ αγωνίζεσθε αλλά και ιδανικά όπως η κοινωνική αλληλεγγύη. Όπως δηλώνει το σωματείο σε ανακοίνωση του : «Πιστεύουμε πως όλα τα αθλητικά σωματεία θα πρέπει να αναλαμβάνουν δράσεις κοινωνικής ευθύνης και να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν σε δραστηριότητες που βοηθούν την τοπική κοινωνία. Με γνώμονα την στήριξη της τοπικής κοινωνίας , η ομάδα μας δημιουργεί για 1η φορά στην ιστορία της Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης.
Το σωματείο μας αναγνωρίζει την αξία της δράσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πρέβεζας το οποίο προσφέρει κοινωνική προστασία και μέριμνα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη βοήθειας. Γνωρίζοντας λοιπόν πως εν καιρώ κρίσης, η βοήθεια αυτή είναι ακόμα πιο σημαντική αλλά και οι ανάγκες ακόμα μεγαλύτερες , το σωματείο μας θα συνεργαστεί με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου … «ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» !!!
Στόχος μας , σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του παντοπωλείου, να προωθήσουμε τη δραστηριότητα τους και να την ενισχύσουμε συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας ανδρών μας αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε και άλλους συναθλητές και συμπολίτες μας να στηρίξουν και αυτοί παρόμοιες δράσεις.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ