Τετάρτη, 17/07/2019

Ανακαινίζει τη κουζίνα του το Νοσοκομείο της Πρέβεζας!

Άλλη μία απαραίτητη βελτίωση. Άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός θα κάνει σύντομα το Γενικό Νοσοκομείο της Πρέβεζας. Με την δημοσίευση της προκήρυξης του Δημόσιου Ανοιχτού Διαγωνισμού για την αντικατάσταση του εξοπλισμού και την εκτέλεση εργασιών για την διαμόρφωση των χώρων της κουζίνας, μπαίνει ένα ακόμα λιθαράκι στη συνολική προσπάθεια της διοίκησης και του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού για την ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το Νοσοκομείο της πόλης.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια το Νοσοκομείο να πλήττεται από τις πολιτικές των μνημονίων, μπορεί να έχει φτάσει αρκετές φορές στα όρια της κατάρρευσης ωστόσο, η διοίκηση, οι γιατροί και οι νοσηλευτές δίνουν καθημερινό αγώνα για να εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του. Ενδεικτικό παράδειγμα λοιπόν είναι και η ανακαίνιση της κουζίνας συνολικού προϋπολογισμού 119.423,91 ευρώ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στο Δημόσιο Ανοιχτό Διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλλουν τις προσφορές τους έως τις 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ ,ενώ κριτήριο κατακύρωσης της συμφερότερης (από οικονομικής πλευράς) προσφοράς θα είναι αποκλειστικά η χαμηλότερη τιμή. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου Πρέβεζας www.prevezahospital.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ