Σάββατο, 19/09/2020

Σε απολογία καλεί ο Αυγενάκης στελέχη της Ν.Δ από την Ήπειρο – Χτύπησε καμπανάκι και για δύο Πρέβεζάνους

Απαρχής της εμφάνισης του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Σπύρου Ριζόπουλου τα όργανα στην Νέα Δημοκρατία είχαν αρχίσει για τα καλά.

Η ομάδα του κ. Ριζόπουλου είχε από την αρχή στοχεύσει στην κομματική αποδόμηση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη ,διαρρέοντας διάφορα, ωστόσο η τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν ξεκάθαρη τονίζοντας με κάθε τρόπο την στήριξη της στον κ. Καχριμάνη

Με την ανακοίνωση όμως των πρώτων ονομάτων που θα έχει στο πλευρό του ο Σπύρος Ριζόπουλος και που στην πλειοψηφία τους είναι ενεργά μέλη της Νέας Δημοκρατίας, άρχισαν οι εσωκομματικές αναταράξεις.

Με επιστολή  του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης καλεί   τους Βλέτσα Αθανάσιο, Καλιαμούρη Μαρίνα,  Κοτζαμάνη Πηνελόπη,  Ράρρα Στασινή, Νάνο Στάθη, Παπασιώζο Κώστα,  Δήμο Δημήτρη (Πρέβεζα), Μότσιο Γιώργο (Πρέβεζα), Σοφίας Δονάτο, Τσάπαλο Όμηρο σε απολογία  την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, καθώς τα ονόματα τους βρίσκονται στην πρώτη λίστα υποστηρικτών του Σπύρου Ριζόπουλου.

Τα στελέχη της Ν.Δ πλην των κ. Παπασιώζου και Τσάπαλου απέστειλαν στον κ. Αυγενάκη την παρακάτω απάντηση:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ