Προπαγανδιστική αλβανική ιστοσελίδα με το όνομα “Πρέβεζα”

Μετά τους Σκοπιανούς και τους Τούρκους, σειρά παίρνουν ακραίοι Αλβανοί οι οποίοι βομβαρδίσουν με απειλές τη χώρα μας. Έχουν δημιουργήσει προπαγανδιστική ιστοσελίδα με το όνομα “Πρέβεζα”. Μέλος της οργάνωσης για την “Ενωμένη Αλβανία” μιλά στο Star και ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Έχουν φτάσει σε σημείο να  …διδάσκουν προπαγάνδα. Μέχρι σήμερα είχαν τα τραγούδια και τις προκλητικές χειρονομίες, τώρα απέκτησαν και δικό τους site και μάλιστα με το όνομα “Preveza press” .

Η ιστοσελίδα βγήκε στον διαδικτυακό αέρα πριν λίγες μέρες. Όλες οι δημοσιεύσεις αφορούν την Μεγάλη Αλβανία, την Τσαμουριά και τους προκλητικούς Έλληνες. Όσο για το όνομα “Preveza”; Αυτό, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι απόλυτο φυσιολογικό αφού αντιμετωπίζουν τα εδάφη της Ηπείρου  σαν να είναι τα Τίρανα. Σαν να είναι δικά τους.

Στο site μάλιστα δεν χάνουν την ευκαιρία να διαφημίσουν και το διαδικτυακό κανάλι που έχουν δημιουργήσει με την ονομασία “Eνωμένη Αλβανία”. Δημιουργός όλου αυτού του παραληρήματος φαίνεται πως είναι ο εξτρεμιστής Ταχίρ Βελίου ή αλλιώς ο εμμονικός εχθρός των Ελλήνων. Διαβάστε τι υποστηρίζει στο Star ομοϊδεάτης του:

«Η Εθνική Αλβανία θα γίνει. Ποια είναι τα εδάφη που θέλει να διεκδικήσει η Εθνική  Αλβανία από την Ελλάδα; Tην Τσαμουριά. Δεν είναι ένα ζήτημα εξτρεμιστικό, είναι κάτι που πρέπει να γίνει».

Νέο προκλητικό άσμα από τους ακραίους Αλβανούς

Είναι ένα από τα τελευταία hit στη γειτονική χώρα. Τίτλος; Πως να διαστρευλώσεις την Ιστορία.

Όλο το βίντεο κλιπ είναι βασισμένο σε ένα παιχνίδι παζλ, που διδάσκει στα παιδιά, τα οποία έχουν βάλει να πρωταγωνιστούν στην προπαγάνδα τους ,πως θα είναι σε λίγα χρόνια η Αλβανία.

Το παζλ ολοκληρώνεται, η “Μεγάλη Αλβανία” σχηματίζεται , τα παιδιά χαμογελούν και οι δυο γραφικοί καλλιτέχνες βάζουν το κερασάκι σχηματίζοντας με τα χέρια τους το μεγάλο τους όνειρο, μόνο που θα είναι για πάντα όνειρο θερινής νυκτός.

πηγή : star.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κλειστά τα καταστήματα την Κυριακή 1η Νοεμβρίου

29/10/2020, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

29/10/2020, 12:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθήματα πρακτικού τμήματος Βυζαντινής Μουσικής στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης

29/10/2020, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρόστιμο 3 χιλιάδες ευρώ και δεκαπενθήμερο λουκέτο σε κατάστημα στην Πρέβεζα

28/10/2020, 10:39 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στον απόφοιτο μαθητή του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας Τζόσουα Σπυράλατο το βραβείο “Σπύρος Τσαγκαρόπουλος” για το 2020

28/10/2020, 8:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Π.Ε Πρέβεζας – 51 νέα κρούσματα στην Π.Ε Ιωαννίνων, 3 στην Π.Ε Θεσπρωτίας και 1 στην Π.Ε Άρτας

28/10/2020, 6:39 μμ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ