Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πρέβεζα για τους 6ους Εν Νικοπολει Άκτια αγώνες δρόμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου εν όψει των 6ων Εν Νικοπολει Άκτια Αγώνων Δρόμου ανακοίνωσαν , η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και το Λιμεναρχείο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 9 το βράδυ θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:
α) επί της οδού Καρυωτάκη και στο τμήμα αυτής από την διασταύρωσή της με την οδό Λ. Ειρήνης έως και τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
β) επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως και στο τμήμα αυτής από την διασταύρωσή τηςμε την οδό Καρυωτάκη έως και την συμβολή της με την οδό Προύσσης.
γ) επί της οδού Προύσσης και στο τμήμα αυτής από την συμβολή της με την οδό Λ. Ειρήνης έως και την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
Ακόμη θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ:
α) επί της Επαρχ. Οδού Πρέβεζας – Αγίων Αποστόλων, από τη θέση Βαθύ έως και την συμβολή της με την Ε.Ο. Πρέβεζας – Γεφ. Καλογήρου.
β)επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρου και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Αλαμάνας έως και την χ.θ. 7+300(Διασταύρωση Νικόπολης) και εκτροπή, για μεν τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Γέφυρα Καλογήρου μέσω των οδών Αλαμάνας και Λασκαράτου, για δε τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Γέφυρα Καλογήρου προς Πρέβεζα (αμέσως μετά την εκκίνηση και διέλευση όλων των δρομέων), μέσω της συνδετήριας οδού των Ε.Ο. Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρου και Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας (διασταύρωση Ακρίβη- διασταύρωση Μονολιθίου).
Τέλος τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 1ης Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από ώρα 17:00 έως πέρας του Μαθητικού Αγώνα Δρόμου του ενός χιλιομέτρου και του αγώνα δρόμου των 5 & 10 χιλιόμετρων αντίστοιχα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παραλιακή οδό Αγίου Σπυρίδωνα(Βαθύ) από το ύψος της οδού Παρμενίωνος – Σπηλιάδου –Ελ.Βενιζέλου μέχρι το ύψος των Ιαματικών Λουτρών. Η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται από κάθετους και παρακείμενους οδούς. Οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ – ΕΛ.ΑΣ. – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) θα διευκολύνονται άμεσα με τις υποδείξεις οργάνων της Υπηρεσίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στην παραλιακή οδό κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας προκειμένου να συμβάλλουν στην ορθή διεξαγωγή του αγώνα αυτού , στη αποφυγή τυχόν ατυχημάτων και στην αποφυγή ακινητοποίησής τους στις ανωτέρω οδούς.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites