Παρασκευή, 18/09/2020

Η Πρέβεζα αγκάλιασε τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» που έτρεξαν στον 6ο Εν Νικοπόλει Άκτια αγώνα δρόμου

Mε τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από την Πρέβεζα τα Παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» από την Πωγωνιανή Ιωαννίνων τα οποία συμμετείχαν στον 6ο Εν Νικοπόλει Άκτια αγώνα δρόμου προσκεκλημένα του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας.

Τα παιδιά έτυχαν θερμής φιλοξενίας από επιχειρήσεις της πόλης και τα ίδια (παιδιά που κουβαλά το καθένα τη δική του ιστορία) είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο και την θάλασσα της Πρέβεζας.

Τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» της Πωγωνιανής Ιωαννίνων περιμένουν την προσφορά μας και μας στέλνουν την αγάπη τους.

Τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» μας χρειάζονται όλους και οι ανάγκες που προκύπτουν αυτή την περίοδο αφορούν πρωτίστως: Δημητριακά και σνακ μακράς διαρκείας για το σχολείο, ψάρια και λαχανικά (φρέσκα ή κατεψυγμένα), είδη ατομικής υγιεινής, αντιφθειρικά σαμπουάν και λοσιόν, οινόπνευμα και αντισταμινικές αλοιφές, καθαριστικά απορρυπαντικά, ,ελαιόλαδο και ηλιέλαιο , μερέντες, μέλι και βιτάμ, υλικά για την παρασκευή γλυκών και γενικότερα ότι χρειάζεται καθημερινά ένα νοικοκυριό . Επίσης ιδιαίτερη ανάγκη υπάρχει σε σχολικά είδη (τσάντες, τετράδια, διορθωτικό υγρό, φακέλλους Α4, υλικά χειροτεχνίας κλπ καθώς και σε αδιάβροχα και ομπρέλες.

Οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στα τηλέφωνα της Κιβωτού του Κόσμου στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων (τηλ.2657031005-6).

Πηγή  : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ