Σάββατο, 13/10/2018

Preveza Real Estate : Ασφάλειες και κτηματομεσιτικές υπηρεσίες με συνέπεια, οργάνωση και επαγγελματισμό

Το Κτηματομεσιτικό γραφείο PREVEZA Real Estate και το Ασφαλιστικό Γραφείο » Γεώργιος Νίτσας» βρίσκονται στην Πρέβεζα Λ.Ειρήνης 2 (περιοχή φόρος).


Η Επιχείρηση λειτουργεί για να βοηθήσει στην κάλυψη κάθε κτηματομεσιτικής ανάγκης σας ( Αγορές – Πωλήσεις – Ενοικιάσεις – Εκτίμηση και Διαχείριση της ακίνητης περιουσίας ).
Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στην ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ – ΑΚΤΙΟ – ΛΟΥΡΟ – ΦΙΛΙΠΙΑΔΑ στους περιφερειακούς Δήμους και μέσα από μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών (εκτιμητές, δικηγόροι, μηχανικοί, κατασκευαστές).

Η εταιρεία Preveza Real Estate δραστηριοποιείται στον τομέα του REAL ESTATE ευρύτερα στην Ήπειρο.  Το κτηματομεσιτικό γραφείο αναλαμβάνει ότι έχει σχέση με θέματα προβολής και προώθησης ακίνητης περιουσίας, συμβουλές και εργασίες έκδοσης δανείου, ασφαλιστικές και φοροτεχνικές συμβουλές. Στόχος της εταιρείας είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικών υπηρεσιών απλά, γρήγορα και έχοντας πάντα ως αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας. Η συνέπεια, η οργάνωση και ο επαγγελματισμός της εταιρίας  εγγυώνται για μία πετυχημένη πρόταση συνεργασίας.

Επίσης, στο Ασφαλιστικό Γραφείο του Γιώργου Νίτσα ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανταποκριθεί και  επεξεργαστεί τα δικά σας αιτήματα αλλά και να σας προσφέρει ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις που έχουν ως βάση την υψηλή ποιότητα αλλά και το προσιτό κόστος.

Preveza Real Estate ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2 48100, ΠΡΕΒΕΖΑ

Τηλ. : (+30) 6940853290

Tηλ. : (+30) 2682021027, (+30) 2682021018

info@prevezarealestate.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ