Πέμπτη, 27/02/2020

Ώρες Χαράς : Κάντε αξέχαστη, την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας!

Με πολυετή πείρα στην οργάνωση εκδηλώσεων, το κατάστημα «Ώρες Χαράς» λειτουργεί στην Λευκάδα προσφέροντας σας μοναδικές ιδέες και λύσεις για έναν παραμυθένιο γάμο και μια ξεχωριστή βάπτιση.

Φροντίζοντας για την πιο ευτυχισμένη μέρα του κάθε ζευγαριού και στην συνέχεια για την βάπτιση του παιδιού σας, όπως την έχετε ονειρευτεί, το κατάστημα «Ώρες Χαράς» δημιουργεί, σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, την μπομπονιέρα για την βάπτιση και τον γάμο σας, ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως κουτιά, τούλι, πουγκιά, κουφέτα, κορδέλες και διακοσμητικά. Επίσης, θα βρείτε όλα όσα αφορούν το γάμο, τη βάπτιση, το παιδικό πάρτυ: προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, λαμπάδες, βαπτιστικά, στέφανα, κουτιά βάπτισης, κουμπάρου, λαμπάδας, ρυζιού, μπουκάλια, βαζάκια, καλάθια και είδη διακόσμησης. 

Με φαντασία, αγάπη, μεράκι , επαγγελματισμό και συνέπεια, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και απευθυνόμενοι σε όλους εσάς που δίνετε σημασία στην λεπτομέρεια, οι «Ώρες Χαράς» σας προσφέρουν όλη τη γκάμα των προϊόντων τους και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.oresxaras.gr μειώνοντας έτσι το χρόνο και τα χρήματα που θα ξοδεύατε σε άλλη περίπτωση.

Ώρες Χαράς  

8ης Μεραρχίας 17, Λευκάδα τ.κ 31100

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2645 400647

info@oresxaras.gr

www.oresxaras.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κανέλλος Παναγιώτης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ