ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : << Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα η Πελοπόννησος είναι και η Ήπειρος >>

Επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικής Ηπείρου

Κκ Βουλευτές της Περιφέρειας Ηπείρου
Χρίζει η άμεση ενεργοποίηση σας , τέλος η τυφλόμυγα που παίζετε
Για άλλη μία φορά οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Ηπείρου καλούνται να συνδράμουν φεύγοντας τα ξημερώματα της Κυριακής , με οχτώ (8) οχήματα και τριάντα δυο (32) άτομα πληρώματα από τους Νομούς Ιωαννίνων – Πρέβεζας – Θεσπρωτίας – Άρτας για προληπτική πυρασφάλεια στην Αττική στην Κόρινθο και την Πάτρα , γεγονός που αποδυναμώνει την περιφέρεια Ηπείρου.
Μία περιφέρεια που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο έχει πάνω από 500.000 τουρίστες , αυξημένη κίνηση οχημάτων στις Ε.Ο – Εγνατία οδό- Ιόνια οδό , αυξημένη κίνηση στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας , υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας – Ακτίου , αυξημένα δρομολόγια στο αεροδρόμιο του Ακτίου , πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιφέρεια μας όπου καλούνται να συνδράμουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις . Έναν τεράστιο δασικό και δύσβατο δασικό ανάγλυφο , 3 αισθητικά δάση και μεγάλο αστικό ιστό .
Αλήθεια σας ενδιαφέρει η περιφέρεια σας ή μόνο όταν είναι η εκλογική περίοδος θυμάστε ότι είστε Βουλευτές Ηπείρου ;
Επειδή εμάς μας ενδιαφέρει η πυρασφάλεια της περιοχής μας και λόγο ότι πριν λίγες ημέρες το προσωπικό και τα οχήματα μας είχαν σταλεί πάλι για τον ίδιο λόγο προληπτικής πυρασφάλειας σε άλλες περιφέρειες με τεράστια καταπόνηση του είδη μειωμένου προσωπικού μας αλλά και των υπό κατάρρευση οχημάτων, σας καλούμε να το δείξετε σταματώντας τώρα την αποδυνάμωση της Ηπείρου. Είδη τρία (3) οχήματα που είχαν μεταβεί για προληπτική πυρασφάλεια βγήκαν σε ακινησία από την Π.Υ Φιλιππιάδας . Δεν υπάρχουν πολυτέλειες για να χαλάσουν και άλλα. Να χαλάσουν από την πολύωρη εργασία όταν είναι σε κατάσβεση πυρκαγιάς όχι για περιπολικά σε άλλες περιφέρειες.
Επειδή δεν θέλουμε να έχουμε στην περιοχή μας ανάλογο περιστατικό και να θρηνήσουμε θύματα όπως στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής ζητάμε από εσάς το αυτονόητο να προστατέψετε την Ήπειρο κρατώντας τις Πυροσβεστικές δυνάμεις εδώ.

Σταματήστε το σύστημα πλημμύρα γιατί μόνο έτσι μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε αυτό που επικρατεί. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος .Δεν είναι δυνατόν να στέλνονται προληπτικά δυνάμεις μόνο στην Αττική και την Πελοπόννησο . Με το ίδιο σκεπτικό και στην περιοχή μας μπορεί να ξεσπάσει μια καταστροφική πυρκαγιά ανά πάσα στιγμή. Μακάρι να γνωρίζαμε πότε θα ξεκινήσει μία φωτιά και σε πιο σημείο ώστε να γίνει επέμβαση και άμεση καταστολή αυτής από το πρώτο λεπτό .
Δυστυχώς με ψέματα δεν γίνετε δουλεία δηλαδή να μετακινούμε το προσωπικό από όλη την Ελλάδα για να μπαλώσουμε τα κενά στο προσωπικό και επειδή δεν έχουν δοθεί χρήματα να επισκευαστούν τα οχήματα που είναι ακινητοποιημένα στα συνεργεία και στους σταθμούς επειδή έχουν κόψει από τον κρατικό προϋπολογισμό τα ανάλογα κονδύλια για επισκευές των οχημάτων.
Βουλευτή αγαπάς την Ήπειρο ; Απόδειξε το
Με τιμή
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΒΡΑΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΖΩΗΣ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites