Δευτέρα, 18/03/2019

Κ.Δ.Α.Π Castellino στο Λούρο Πρέβεζας : Με μουσική, χορό και τραγούδι γιόρτασαν τα παιδιά τη λήξη της χρονιάς

Τη λήξη μιας όμορφης δημιουργικής χρονιάς γιόρτασαν τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π (Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) Castellino στο Λούρο Πρέβεζας.

Το θεατρικό με τίτλο » Δεν μεγαλώνω » που επιμελήθηκε η δασκάλα της μουσικής των παιδιών κ. Άννα Λαζαράτου, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο αμφιθέατρο του Λούρου για να το παρακολουθήσουν.

Η υπεύθυνη του Κ.Δ.Α.Π κ. Αικατερίνη Σιγιάννη ευχαρίστησε γονείς και παιδιά για την παρουσία τους σε αυτή την όμορφη γιορτή λέγοντας μεταξύ άλλων » Μετά από πολύωρες πρόβες και υπομονή θα δείτε θα δείτε το αποτέλεσμα του θεατρικού μας, που σημασία δεν έχει αν είναι πολύ καλό ή λιγότερο καλό, αλλά σημασία έχει ότι έγινε μετά από μια ομαδική προσπάθεια από τα παιδιά και τους δασκάλους η οποία είναι αξιέπαινη. Ευχαριστώ όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο Κ.Δ.Α.Π Castellino, στο οποίο τα δικά σας παιδιά ευελπιστούμε ότι πέρασαν όμορφα, δημιουργικά και γεμάτο χαμόγελα τον ελεύθερο χρόνο τους.»

Επίσης, ευχαρίστησε προσωπικά την δασκάλα της μουσικής κ. Άννα Λαζαράτου για την επιμέλεια του θεατρικού, τους παιδαγωγούς του ΚΔΑΠ Castellino Φωτεινή Ευαγγέλου, Βάσω Παπασταύρου και Χρήστο Καλαντζή για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Λούρου κ, Χαράλαμπο Κακιούζη και τον υπάλληλο του Δήμου κ.Θεόδωρο Λώλη για την επιμέλεια του αμφιθεάτρου και για την ανταπόκριση τους σε ότι βοήθεια τους ζητήθηκε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η δασκάλα μουσικής των παιδιών κ. Άννα Λαζαράτου η οποία μίλησε για το θεατρικό που δημιούργησαν τα ίδια τα παιδιά με την δικής καθοδήγηση.

Πληροφορίες για το Κ.Δ.Α.Π Castellino

Χειμερινό ωράριο
Δευτέρα – Παρασκευή:13:30 – 21:30 (Σάββατο 08:00-16:00)

Θερινό ωράριο
Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 – 16:00 (Σάββατο 08:00-16:00)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Λούρος Πρέβεζας (Δίπλα από την Προμηθευτική Τζωκα)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6934539125

Δωρεάν συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ