Παρασκευή, 29/05/2020

ΚΔΑΠ «Μαθαίνω» : Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών στην Πρέβεζα!

« Πριν από 10 χρόνια ξεκίνησε, στην Πρέβεζα, η λειτουργία του Κέντρου Σχολικής  Μελέτης «Μαθαίνω» . Όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθήσαμε να δώσουμε ό,τι ήταν δυνατόν στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, σε σχέση με την προετοιμασία των μαθημάτων τους. Για κάθε παιδί, υπήρχε και υπάρχει εξατομικευμένο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Η αναγνώριση της δουλειάς μας και η αγάπη που δεχτήκαμε μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης – ΚΔΑΠ «Μαθαίνω».

Απευθυνόμενοι σε παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, διαμορφώσαμε έναν χώρο, που απαντά στις αισθητικές και εκπαιδευτικές απαιτήσεις αυτής της ηλικιακής ομάδας.

Μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και με συνοδοιπόρο το παιχνίδι, τα παιδιά θα ταξιδέψουν στις χώρες της δημιουργίας και της γνώσης. Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με δραστηριότητες που αναπτύσσουν πολλές δεξιότητες αλλά και την κοινωνικότητα του παιδιού.

Φυσικά, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην ενισχυτική διδασκαλία, με τον ίδιο επαγγελματισμό όπως και πριν.

Το ΚΔΑΠ «Μαθαίνω», συμμετέχει ως δομή στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» της περιόδου 2018 – 2019 του ΕΣΠΑ. Οι ωφελούμενοι γονείς κάτοχοι voucher τοποθέτησης μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους δωρεάν. Δεκτά γίνονται και παιδιά εκτός ΕΣΠΑ.

Η Δράση αναμένεται σύντομα. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε έγκαιρα και έγκυρα και υποσχόμαστε πως τα παιδιά σας θα αποχωρούν με χαμόγελο, από αυτό το ταξίδι της δημιουργίας!

Με εκτίμηση

Καββαδία Έφη »

Πληροφορίες: Καββαδία Έφη Λασκαράτου 27 – 2682061107 – 6973390713 – email: info@kdapmathainwfb: ΚΔΑΠ μαθαίνω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ