“Κύμα” αλληλεγγύης από όλη την Πρέβεζα στους πληγέντες από την πυρκαγιά της Αττικής

Ολοένα  και περισσότεροι είναι τις τελευταίες ώρες οι σύλλογοι και φορείς από κάθε γωνία της Πρέβεζας, που δείχνουν το αλληλέγγυο  πρόσωπο τους προς τους συνανθρώπους μας που έπεσαν θύματα της πύρινης λαίλαπας στην ανατολική Αττική.

Με ανακοινώσεις τους στα Social Media ενημερώνουν όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Αττική.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις που μέχρι στιγμή έχουμε εντοπίσει, όσοι επιθυμούν να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας μέσω της ιστοσελίδας mypreveza.gr μπορούν να στείλουν την ανακοίνωση του συλλόγου τους στο mail mypreveza@gmail.com. Η λίστα των συλλόγων θα ανανεώνεται συνεχώς.

Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας

«Τα λόγια είναι περιττά και πλέον χρειάζονται πράξεις. Τα οπαδικά πιστεύω αυτές τις στιγμές πάνε πίσω και προέχει η αλληλεγγύη, η συμπόνια, η προσφορά. Συνάνθρωποι μας βιώνουν ανείπωτη τραγωδία από τις χθεσινές πυρκαγιές. Σαν οπαδοί αλλά πάνω από όλα σαν άνθρωποι, εκφράζουμε την οδύνη και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων. Η λέσχη φίλων Παναθηναϊκών Πρέβεζας κάνει το ελάχιστο που μπορεί και συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες. Καλούμε τους συμπολίτες μας, το κόσμο της Πρέβεζας να συνεισφέρουν και αυτοί ότι μπορούν από το υστέρημά τους. Η συλλογή θα γίνεται στα γραφεία της λέσχης , 21ης Οκτωβρίου 31 Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή και Σάββατο και ώρες 16:00 με 21:00. Ενωμένοι στεκόμαστε»

Σύλλογος Αγίου Θωμά Πρέβεζας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

Κάποιοι συνανθρωποί μας μας χρειάζονται. Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη και χρειαζόνται την στηριξή μας ολοι μαζί μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα) ώστε να αποσταλούν στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την πρόσφατη καταστροφή.

Το νόημα των συλλόγων ειναι η αλληλεγγύη και η ομαδικότητα. Ας είμαστε όλοι μαζί σε αυτό!!!

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει στο σχολείο του Αγ. Θωμά την Πέμπτη και την Κυριακή 7 – 9 μ.μ .
Για όποια πληροφορία σε μήνυμα στη σελίδα μας.

Δ.Σ
Αγ. Θωμά Πρέβεζας

Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καναλίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι συγκεντρώνονται τρόφιμα,εμφιαλωμένα νερά και είδη πρώτης ανάγκης όπως:Fucidine και Betadine, γάζες, τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως φρυγανιές παξιμάδια, μπισκότα,χυμούς,κονσέρβες,κρουασάν,εβαπορέ καθώς και μωρομάντηλα και πάνες για να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές ας συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε.

Τα αντικείμενα θα συγκεντρωθούν στο κατάστημα επιδιορθώσεις ενδυμάτων-αξεσουάρ της Ιωάννας Μπασάκου προέδρου του συλλόγου γονέων που βρίσκεται στην παραλία Καναλίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στα τηλέφωνα 6938101902 και 6955478324.

Apollon Pargas AS

Πληροφορίες Λογαριασμού
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΕΡΓΑΣΙΑΣ A.E.
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0240.31.0201181388
IBAN: GR6402602400000310201181388

 

Ο Δήμος Ζηρού συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές ο Δήμος Ζηρού, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες και βέβαια τα πιο θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και κάνει έκκληση βοήθειας ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και να διατεθούν στους πυρόπληκτους.

Σημειώνεται ότι στις πληγείσες περιοχές υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε γάζες, αντιεγκαυματικές αλοιφές (betadine, fucidin), παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα κ.ά).

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται αύριο (Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018) από το πρωί στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας και στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Θεσπρωτικό (Εργατικές Εστίες).

Ας δείξουμε εμπράκτως την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας σε όσους έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Δημαρχείο: 2683 360600

Κοινωνικό Παντοπωλείο: 2683 0 32916.

 

Επιμελητήριο Πρέβεζας και Καρναβαλικό Κομιτάτο

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας στην προσπάθειά του να βοηθήσει άμεσα τους πυρόπληκτους σε Αττική και Κορινθία καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του καθώς και όλους τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας, να συνδράμουν προσφέροντας υλικά αγαθά (όπως ξηρά τροφή, φάρμακα, ρουχισμό κλπ).
Την προσπάθεια του Επιμελητηρίου Πρέβεζας υποστηρίζει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας που όλα του τα μέλη ευαισθητοποιημένα θα συντονίσουν την προσπάθεια και θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες συλλογής και διανομής των προσφερθέντων αγαθών.
Η συλλογή θα γίνεται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κατά τις ώρες λειτουργίας του 8:30 έως και 14:30 και απογευματινές ώρες κατόπιν συνεννόησης με τον κ. Θωμά Τσούνη (6937287704) και τον κ. Ιωάννη Μπούρη.
Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη αποστολή των συλλεγόντων αγαθών θα γίνει την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018.

Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την χώρα μας. Ως ελάχιστη συμπαράσταση στις δύσκολες αυτές ώρες, κάνουμε έκκληση για βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης. Στις πληγείσες περιοχές υπάρχει μεγάλη ανάγκη για παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, μπισκότα κ.α). Καλούμε όλους τους συναδέλφους αλλά και τους συμπολίτες μας να δείξουμε εμπράκτως την ανθρωπιά μας και την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους θα γίνεται στο γραφείο της Ένωσής μας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πρέβεζας, έως και την Πέμπτη 26/07/18.

ΝΟΔΕ Πρέβεζας

Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, οι Νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος άρχισαν  ήδη τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που έχασαν τα σπίτια τους από τις πυρκαγιές στην Αττική.  Έτσι και η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , ανταποκρινόμενη σε αυτό , θα έχει τα γραφεία της ανοιχτά καθημερινά 10:00 – 13:00 . Tηλέφωνο επικοινωνίας το  26820 22905. .          Η παράδοση θα γίνει από στελέχη της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , στο Δημαρχείο της Ραφήνας, το Λύριο Ίδρυμα και την 5η παιδική εξοχή Αγίου Ανδρέα στην οποία έχουν μεταφερθεί πολλές οικογένειες. Τα φάρμακα θα παραδοθούν στο Κέντρο Υγείας της Ραφήνας.

Ακόμη, με πρωτοβουλία της ΝΔ , πολυμελής ομάδα γιατρών υπό τον καθηγητή κ. Τάκη Σκανδαλάκη θα συνδράμουν από σήμερα  εθελοντικά το έργο των γιατρών των δύο κέντρων Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου και Νέας Μάκρης . Όσοι από τον νομό μας με  ιατρικές γνώσεις θέλουν να συνδράμουν το εθελοντικό έργο της ομάδας αυτής , να έρθουν σε επικοινωνία με το 210 – 9444000 .

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , παρακαλεί όλους τους πολίτες του Νομού  Πρέβεζας να βοηθήσουν την προσπάθειά της, συγκεντρώνοντας τα εξής είδη πρώτης ανάγκης :

  • Εμφιαλωμένα νερά
  • Ρύζι και μακαρόνια
  • Τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας που δεν χρειάζονται μαγείρεμα
  • Ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα,
  • Φάρμακα (αναλγητικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα)
  • Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.

Κίνημα Αλλαγής

Κίνημα Αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας στην Ανατολική Αττική
Με τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές να είναι δραματικές και τις περιβαλλοντικές και υλικές καταστροφές ανυπολόγιστες, από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους συμπολίτες μας, με σκοπό τη μέγιστη δυνατή συνεισφορά μας, καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής αλλά και όσους πολίτες επιθυμούν να συνεισφέρουν να συλλέξουμε:
Τρόφιμα μέσης και μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης όπως νερό, ατομικούς χυμούς, ξηρά τροφή (φρυγανιές), κονσέρβες, βρόμη, γάλα εβαπορέ κλπ.
Είδη ατομικής υγιεινής όπως χαρτί τουαλέτας, σαπούνια, απορρυπαντικά, προσωπικά είδη καθαριότητας (μωρομάντηλα), πλαστικές σακούλες κλπ.
Ιατρικά είδη πρώτων βοηθειών και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως αποστειρωμένοι αυτοκόλλητοι επίδεσμοι σε διάφορα μεγέθη, αποστειρωμένες γάζες, αντισηπτικά (Betadine), καθαρό οινόπνευμα, ασπιρίνες ή παυσίπονα (παρακεταμόλη) κλπ.
Αντικείμενα ρουχισμού και ειδικά αντικείμενα για μωρά (τροφή, πάνες, γάλα σε σκονη)
Η συλλογή των ανωτέρω ειδών θα πραγματοποιηθεί για την ΠΡΕΒΕΖΑ:
●ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΈΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
25 κ 26 ΙΟΥΛΊΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 09:00 ΠΜ ΕΩΣ 20:00 ΜΜ
Για την ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:
●ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ SPEEDEX 25 κ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 09:00ΠΜ ΕΩΣ 20:00ΜΜ (ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ 313) ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία για το σύνολο των ανωτέρω, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
●ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ:
●Αγορου Μαρια ,Γραμματέας Συντονιστικης (τηλ. 6907015224)

●Ευάγγελος Ζησης, Μέλος  Νομαρχιακής(τηλ. 6951101169)
●ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ
● Χρήστος Γκαρτζιος ,Μελος Νομαρχιακης(τηλ.6937386343)
●Βασίλης Λεντζος, Γραμματέας Συντονιστικής
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές των συνανθρώπων μας, το Κίνημα Αλληλεγγύης είναι το ελάχιστο χρέος προσφοράς μας.

Καλούμε όλα μας τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής να ανταποκριθούν μαζικά.

ΔΗΜ.ΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν παρακαλούμε να τα προσκομίσουν στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας επί της Κλεμανσώ 2 (1ος όροφος) από την Τετάρτη 25/7/2018 έως και Τρίτη 31/7/2018 και ώρες 11:00-13:00.

Δήμος Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του για τους νεκρούς και την συμπαράστασή του στους πληγέντες από την φονική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική και ανακοινώνει ότι:

Από σήμερα Τετάρτη ξεκινά η συγκέντρωση βοήθειας ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη ατομικής υγεινής και φάρμακα) ) τα οποία θα αποσταλλούν στους πληγέντες.

Η συλλογή θα γίνεται καθημερινά (ώρες 8π.μ έως 14.00»μ.μ) στους εξής χώρους:

.Για την Δημοτική Ενότητα Πρέβεζας στο κτίριο της πρώην Λαϊκής Αγοράς.

.Για τις Δ.Ε Λούρου και Ζαλόγγου στα πρώην δημαρχεία.

Τηλ. Επικοινωνίας:

2682360600 (Δημαρχείο)

2682089006

ΕΛΜΕ Πρέβεζας

Η ΕΛΜΕ Πρέβεζας  και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.Πρέβεζας προχωρούν σε συλλογή τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας στην Αττική.

Η λίστα των αναγκών είναι κονσέρβες κρεάτων, ψαρικών, χυμών ντομάτας για ζυμαρικά, δημητριακά, μπισκότα, φρυγανιές, ελαιόλαδο, λάδι για τηγάνισμα, ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, καθαριστικά σπιτιού, είδη προσωπικής υγιεινής, πάνες και παιδικές τροφές.

Η παράδοση θα γίνεται από αύριο Πέμπτη 26/7/18 μέχρι και την Δευτέρα 30/7/18 και από ώρες  6- 9 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.

Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν.Σαμψούντας « Η ΑΜΙΣΟΣ»

Έκκληση για βοήθεια στους πληγέντες από την φονική πυρκαγιά.
Με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν.Σαμψούντας « Η ΑΜΙΣΟΣ», εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τη συμπαράστασή του στους πληγέντες και τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και κάνει έκκληση βοήθειας ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης και να διατεθούν στους πυρόπληκτους.
Σημειώνεται ότι στις πληγείσες περιοχές υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε γάζες, αντιεγκαυματικές αλοιφές (betadine, fucidin), παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, τρόφιμα μακράς συντηρήσεως (φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα κ.ά).
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στα γραφεία του Συλλόγου κάθε απόγευμα από τις 7.00΄μ.μ.
Ας δείξουμε με πράξεις και προσφορές από το υστέρημά μας την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές.
Το Δ.Σ του Συλλόγου.

Σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ

καλούν τους εργαζόμενους της Πρέβεζας να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης και βοήθειας για τους πληγέντες της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής:

  • Εμφιαλωμένο νερό
  • Τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια κλπ)
  • Φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κλπ.)
  • Παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ)

Τα είδη θα συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας καθημερινά από τις 7 έως τις 9 το απόγευμα.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites