Τρίτη, 26/03/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : Υπέρλαμπρη η τελετή λήξης του 36ου Χορωδιακού Φεστιβάλ στο Ρωμαϊκό Ωδειο της Νικόπολης

Οι εκδηλώσεις του 36ου Χορωδιακού Φεστιβάλ στην πόλη μας έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο , με την τελετή λήξης που έλαβε χώρα στον ειδυλλιακό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου της Νικόπολης  χθές Κυριακή 8 Ιουλίου 2018. Η τελετή ξεκίνησε στις 9,30 σε ένα κατάμεστο θέατρο , με ελεύθερη είσοδο.

Το ενθουσιώδες κοινό χειροκρότησε τους χορωδούς από 18 χώρες που έλαβαν μέρος στο Φεστιβάλ και παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον την εκδήλωση που διήρκεσε περίπου δύο ώρες .Στην αρχή της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τα βραβεία και στη συνέχεια οι χορωδίες που απέσπασαν τα  βραβεία τραγούδησαν από ένα τραγούδι.

Βραβείο απένειμαν  ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, ο Πρόεδρος και μέλη της Χορωδίας Αρμονίας , Ο Δημήτρης Παπάς κ.α .

Στο τέλος η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό του Προέδρου της Χορωδίας Αρμονίας Αποστόλη Αντωνίου και τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συμμετείχαν και τους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης .

Υπενθυμίζουμε ότι διοργανωτής είναι  Χορωδία Πρέβεζας «Αρμονία»και συνδιοργανωτές:Περιφέρεια Ηπείρου – Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας- Δήμος Πρέβεζας- Υπό την αιγίδα των υπουργείων Πολιτισμού, Τουρισμού και του ΕΟΤ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ