Παρασκευή, 24/05/2019

Οι συμπάθειες δεν κρύβονται … Αγκαλιά με τον αδελφικό του φίλο Σπύρο Κυριάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Λευκάδα

Η φιλία μεγάλη και η εμπιστοσύνη επίσης. 

Είναι πλέον γνωστό και στον τελευταίο Νεοδημοκράτη της Πρέβεζας , ότι η σχέση του γνωστού επιχειρηματία και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρου Κυριάκη με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Ο Σπύρος Κυριάκης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από όταν ανέλαβε εκείνος πρόεδρος, είναι το πρώτο «βιολί» του κόμματος του στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και σε αυτόν ποντάρει πολλά, τόσο σε επίπεδο προεκλογικού αγώνα, όσο και την επόμενη μέρα, αφού μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να συσπειρώσει γύρω του το μεγαλύτερο κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει βρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να μπορέσει το κόμμα του να βγει πρώτο και να … βάψει μπλε την Πρέβεζα στον εκλογικό χάρτη!

Το ότι ο Σπύρος Κυριάκης είναι ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη για να οδηγήσει σε νικηφόρα πορεία το κόμμα του στο Νομό, αυτό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το δείχνει με κάθε τρόπο, σε κάθε τους κοινή εμφάνιση. Το ίδιο λοιπόν συνέβη και κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο γειτονικό νησί της Λευκάδας, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε σταμάτησε να έχει αγκαλιά τον Σπύρο Κυριάκη, κάτι που αποτύπωσε και ο φακός του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ