Αλλαγή ημερομηνίας του 2ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Λάκκας Σουλίου

Αλλαγή ημερομηνίας του 2ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Λάκκας Σουλίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Θεσπρωτικό, το διήμερο 21 και 22 Ιουλίου 2018.  

 

Στις 21 και 22 Ιουλίου 2018 και όχι στις 14-15 του ίδιου μήνα, όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, θα πραγματοποιηθεί το 2ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Λάκκας Σουλίου στο Θεσπρωτικό (αύλειος χώρος πρώην 1ου Δημοτικού Σχολείου). Η αλλαγή των ημερομηνιών αποφασίστηκε έπειτα από αίτημα επιχειρηματιών και παραγωγών της περιοχής, οι οποίοι είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή σε ανάλογη εκδήλωση που θα διοργανωθεί τις ίδιες ημερομηνίες στην Πάργα και δεν ήθελαν να λείψουν από το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της περιοχής μας, 2ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Λάκκας Σουλίου.

Για την αλλαγή των ημερομηνιών ζητάμε την κατανόηση όλων των συμμετεχόντων και του κοινού.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 7.00 το απόγευμα. Την εκδήλωση θ’ ανοίξει ο Φιλαρμονικός Σύλλογος Θεσπρωτικού “ΑΠΟΛΛΩΝ” και θ’ ακολουθήσει η έκθεση και παρουσίαση των παρασκευασμάτων από τα μέλη των συλλόγων και φορέων της περιοχής, η παρουσίαση σκευασμάτων για το ψωμί και τα παράγωγα του αλευριού, ο διαγωνισμός και η παρουσίαση από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων κ.ά.

Τη δεύτερη μέρα το κοινό θ’ απολαύσει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων της περιοχής και με τη συναυλία του γνωστού Ηπειρώτη τραγουδιστή Δημήτρη Υφαντή.

Υπενθυμίζουμε ότι η φετινή εκδήλωση θα έχει θεματικό άξονα το ψωμί και τα παράγωγα του αλευριού, ενώ θα αναδειχτούν και πάλι τοπικές παραδοσιακές γεύσεις.

Μία από τις καινοτομίες της θα είναι η διοργάνωση διαγωνισμού, όπου με τη συνδρομή των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα συσταθεί κριτική επιτροπή η οποία θ’ αξιολογήσει τις καλύτερες παραγωγές και παρουσιάσεις παρασκευασμάτων και θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες προσπάθειες, οι οποίες θα βραβευτούν.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Λάκκας Σουλίου. Όσοι σύλλογοι, φορείς, παραγωγοί και επιχειρηματίες δεν έχουν δηλώσει ακόμη τη συμμετοχή τους καλούνται να σπεύσουν να το κάνουν σύντομα για να τους διατεθεί περίπτερο.  

 

Όπως έχουμε ανακοινώσει Περίπτερα θα διατεθούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από τον Δήμο, στους συλλόγους, φορείς, παραγωγούς και επιχειρήσεις για να παρουσιάσουν, να εκθέσουν ή να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:info@dimoszirou.gr, όπου επιχειρηματίες και παραγωγοί καλούνται να αναφέρουν την πλήρη επωνυμία της επιχείρησης ή το όνομα εάν πρόκειται για παραγωγούς καθώς επίσης και το είδος (ή τα είδη) που θέλουν να παρουσιάσουν ή να πουλήσουν, ενώ οι σύλλογοι και φορείς, την επωνυμία τους και την Τ.Κ. στην οποία δραστηριοποιούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Καρζή Γεώργιο, υπεύθυνο Τύπου και επικοινωνίας του Δήμου Ζηρού, στα τηλ. 2683 360607 & 6977 066621.

 

Μεγάλος χορηγός και του 2ου ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Λάκκας Σουλίου είναι η ΕΡΤ με την ΕΡΤ 3 και την ΕΡΤ Ιωαννίνων.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites