Αεραθλητικό κέντρο αποκτά η Πρέβεζα

Δόθηκε το "πράσινο φως" από το Δήμο Πρέβεζας για τη δημιουργία αεραθλητικού κέντρου στην Τοπική Κοινότητα Καμαρίνας

Στην κατάρτιση όρων διακήρυξης εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Τοπική Κοινότητα Καμαρίνας (και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγ. Γεώργιος η οποία έχει χωροθετηθεί ως χώρος αθλητισμού) προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας.Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας με την υπ. αριθμ.321/2018 ενέκρινε την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης 31,80 στρεμμάτων στην περιοχή της Καμαρίνας , προκειμένου να δημιουργηθεί αεραθλητικό κέντρο.Σύμφωνα με τους όρους της Οικονομικής Επιτροπής, στη διαδικασία της δημοπρασίας θα γίνονται δεκτά μόνο Αεραθλητικά Σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Αθλητικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και είναι μέλη της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (Ε.Λ.Α.Ο.),με αναγνωρισμένη Αεραθλητική δράση που θα αποδεικνύεται από τις συμμετοχές του Σωματείου σε Πανελλήνιες και Περιφερειακές διοργανώσεις της ΕΛΑΟ τουλάχιστον τα τρία τελευταία έτη.
Μεταξύ άλλων προβλέπονται να γίνουν χωματουργικές εργασίες ευθυγράμμισης της έκτασης για την κατασκευή ευθύγραμμου τμήματος μήκους 400 μέτρων, οριοθέτηση με διαγράμμιση του διαδρόμου προσγειώσεων και απογειώσεων, δημιουργία πίστας υποδοχής και φιλοξενίας άλλων μικρών αεροσκαφών και γενικότερα παρεμβάσεις οι οποίες θα καταστήσουν την περιοχή ένα σύγχρονο κέντρο αεραθλητισμού.

Πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρεβεζα : Δημοσκόπηση για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στον Νόμο – Τα ονοματα που παίζουν

27/01/2023, 6:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έπεσε χιόνι στα ορεινά του Δήμου Ζηρού

27/01/2023, 2:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καθίζηση προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις σε αγροτικό δρόμο της Καμαρίνας

27/01/2023, 2:03 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Και με τη βούλα παράνομη η απόφαση επιλογής Γενικού Διευθυντή από τη ΔΕΥΑΠ

27/01/2023, 1:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αποθήκη τυλίχθηκε στις φλόγες στο Νεοχώρι – Για εκρήξεις κάνουν λόγο οι κάτοικοι

27/01/2023, 1:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ενοικιάζεται πολυτελές κατάστημα

27/01/2023, 11:00 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites