ΝΟΔΕ Πρέβεζας : Κεραυνοί Νίκου Τζίμα για την επιστολή της ΔΚΜ

……..Προς..…..….Συντάξαντες επιστολής της Δ.Κ.Μ…

 

Με  μηδενική  έκπληξη , είδα την  σημερινή ανοιχτή επιστολή , των συνταξάντων  μηχανικών της ΔΚΜ Πρέβεζας , σχετικά με την  τοποθέτηση του Πολιτικού Μηχανικού της ΔΚΜ Πρέβεζας , παλαιού Μέλους  της Παράταξης και Δημοτικού Συμβούλου , Κου Διονύση Καλλίνικου , ως Τομεάρχη  Υποδομών και Δικτύων στην ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας . Και λέω μηδενική – στερώντας ταυτόχρονα της επιστολής  το ξάφνιασμα (!) – γιατί την πραγματική έκπληξη (!) την αισθάνθηκα την προηγούμενη εβδομάδα , όταν ένας από τους συντάξαντες , ο Κ. Παπανικολάου , μου τηλεφώνησε , και  μου είπε , …“ ποιον  ρώτησες  για την τοποθέτηση  αυτή Πρόεδρε??….ρώτησες  την  ΔΚΜ ??….ρώτησες  τον Τάκη  τον Παππά που  είναι και  ο επικεφαλής χρόνια  τώρα ??…ρώτησες  τον Αναστασόπουλο ?? …..ρώτησες  εν κατακλείδι  εμένα που είμαι  61 χρονών και έχω  δώσει το είναι μου για  την Νέα Δημοκρατία ?? “…..Τότε  ευθύς κατάλαβα , ότι  έχω κάνει , την σωστή  επιλογή….και  στον  Τομέα Υποδομών…… και  ταυτόχρονα , ότι «ετοιμάζεται»  οργανωμένη παράσταση διαμαρτυρίας εναντίον  μου . Συντάξαντες……                                                                                                                                       Η Τριακονταετή παρουσία μου στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ , με έχει μάθει να είμαι πάντα σύννομος και σύμφωνος με το  Καταστατικό και τον Κανονισμό Περιφερειακής Οργάνωσης του Κόμματος .                                                            Σας επιστρέφω τον προσβλητικό και βάναυσο χαρακτηρισμό με τον οποίο , χαρακτηρίσατε ως “ αυθαίρετη επιλογή “ την τοποθέτηση Καλλίνικου στην ΝΟΔΕ. Μέχρι και την στιγμή αυτή που  γράφω αυτή την επιστολή , ποτέ στην εν γένει πολιτεία μου , δεν έχω “αυθαιρετήσει” .

Χρησιμοποιείτε  αυτόν τον αδόκιμο  και προσβλητικό χαρακτηρισμό , για  να σπιλώσετε τον βίο και την πολιτεία  μου . Μάλλον , κρίνετε από την ενασχόλησή σας  με τις αυθαιρεσίες και τα αυθαίρετα….και νοείτε…..ότι…..όλοι……έτσι  είναι. .                                                                                                     Σας ενημερώνω λοιπόν , ότι βάσει του άρθρου 7 , παρ. 3 του Κ.Π.Ο. και όπως έχει ήδη αναφερθεί στην με αρ. Πρωτοκ. 926 / 22-5-2018 επιστολή του Γραμματέα Οργανωτικού , ο Πρόεδρος  της ΝΟΔΕ , δύναται να ορίσει αρμοδιότητες και σε άλλα μέλη πλην των αιρετών , της κομματικής του οργάνωσης , στηριζόμενος σε συγκεκριμένους θεματικούς τομείς δράσης , οι οποίοι είναι οι κάτωθι : 1) Yγείας   2) Δικαιοσύνης 3) Οικονομίας 4) Υποδομών 5) Παιδείας 6) Πολιτισμού 7) Κοινωνικών Θεμάτων 8) Τουρισμού 9) Ναυτιλίας 10)Αγροτικού .               

Συντάξαντες                                                                                                       Από  τα δε  προαναφερόμενα , καταλαβαίνετε , ότι  δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό ,  να προβώ σε ερώτημα προς την τοπική ΔΚΜ , για  το ποιος θα στελεχώσει τους Τομείς στην ΝΟΔΕ . Ειλικρινά , σας  μεταφέρω τα αρνητικά σχόλια που άκουσα , από τον πομπώδη κομπασμό  τον οποίο επιδείξατε . Και μάλιστα την στιγμή , που τοπικά , δεν έχετε  να επιδείξετε κανένα δείγμα σύμπνοιας ….δεν συμφωνείτε πουθενά και σε τίποτα…..αποτέλεσμα  για ακόμη μία φορά το εκλογικό ναυάγιο , στις τελευταίες εκλογές του ΤΕΕ Πρέβεζας….που ο  Κος Βέργος ψήφισε με τις ευλογίες σας αντίθετο ψηφοδέλτιο και έχασε η ΔΚΜ και ο αξιολογότατος  νέος επιστήμονας , Κώστας Κατσαμώρης την Προεδρία . Αλήθεια , γιατί δεν βγάλατε Δελτίο τύπου να το καταγγείλετε ?                                               Ενώ , ταυτόχρονα ο χρόνια επικεφαλής της ΔΚΜ , κατά τα λεγόμενα του Κου Παπανικολάου , Κος Παππάς , με τις δικές του ευλογίες…..και την στήριξη του , δαφνοστεφάνωνε  στον παρελθόν δύο φορές ……τον πολύ αξιόλογο Σπύρο Κανιώρη κατά τα άλλα , και τον έχριζε Πρόεδρο του ΤΕΕ Πρέβεζας ( όντας στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ) .

 

Στοιχεία από την ανοιχτή επιστολή του Κου  Παππά κατά την 19/11/2016 στα Μ.Μ.Ε. …..Δυστυχώς , διαπιστώνεται  δύο ταχυτήτων χειρισμός , ανάλογα με τις διαθέσεις και τις προθέσεις   .                                    Στο  σπίτι του  κρεμασμένου…δεν  μιλάνε για σχοινί…κ.Συντάξαντες…                                                                                            Και  κάτι που  άρεσε “ιδιαίτερα”……ότι  εξαιτίας της τοποθέτησης του  Κου Καλλίνικου από μέρους μου  στην ΝΟΔΕ , έγινε αφορμή , για να  συνεδριάσετε για πρώτη φορά επιτέλους  μετά από χρόνια σε απαρτία και μάλιστα  συνεπικουρώντας την συνεδρίαση σας , ό έχων  την τιμή δύο φορές κατελθών ως ανεξάρτητος υποψήφιος  και όχι με την ΔΚΜ , Κος Δημήτρης Παππάς .                           Για να δείτε όμως την δημοκρατικότητα και τον σεβασμό που με διέπει , προς την  επιστημονική σας κοινότητα , πριν προχωρήσω για την κάλυψη της Θέσης του Τομέα Υποδομών , ρώτησα  την μέχρι σήμερα Άξια Τομεάρχη Υποδομών στην ΝΟΔΕ , Κα Μωραΐτη , αν θέλει να συμμετάσχει στις εσωκκοματικές  ξανά και γενικότερα αν θα ασχοληθεί στην συνέχεια . Η απάντηση της ήταν αρνητική λόγω προσωπικών της θεμάτων και  την σεβάστηκα απόλυτα . Στην συνέχεια….ρώτησα και τον Αναπληρωτή Τομεάρχη , Κο Γεωργάκο Νίκο . Μου απάντησε ότι δεν θέλει  καμία ανάμειξη με τα εσωκομματικά γιατί θα ασχοληθεί με τα Δημαρχιακά ……Έτσι ως όφειλα , παραταξιακά , έπραξα τα δέοντα. .                                                                                                                           Τώρα όσον αφορά την πρότασή σας για ex officio συμμετοχή του επικεφαλής της ΔΚΜ στην ΝΟΔΕ , δεν έχετε παρά στο επόμενο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ , να παρευρεθείτε και να υποβάλετε την πρόταση σας . Αλλά με την τοποθέτηση σας……“θα πρέπει ο ex officio  να ορίζεται ο επικεφαλής της ΔΚΜ μιας και αφορά κομματικό όργανο και πάντα σε συνεργασία με την αντίστοιχη γραμματεία του Κόμματος στην οποία υπάγεται η ΔΚΜ…..” κ. Συντάξαντες , μας διχάζετε , για μία ακόμη φορά , είστε δισυπόστατοι , γιατί  στην ανοιχτή επιστολή του επικεφαλή σας του Κου Παππά , την 19/11/2016 στα ΜΜΕ , ο επικεφαλής διατυπώνει άλλη θέση περί οργάνων

 

…” Όσο  για  κάποιους  που  ψιθυρίζουν  για  δυσαρέσκεια  στην  ΔΚΜ  και  την  ΝΟΔΕ,  τους  ενημερώνω  ότι  η   ΝΟΔΕ  που  υπάγεται  στην Γραμματεία  Οργανωτικού  δεν  αναμείχθηκε  στο  ΤΕΕ  σεβόμενη  τον  επιστημονικό  του  ρόλο  και  την  ανεξαρτησία  του. …Μην  ξεχνάτε  ότι  διετέλεσα  για  περισσότερο  από  10ετία   Πρόεδρος  ΝΟΔΕ  και  γνωρίζω  τις  αρμοδιότητες….”Άρα…από  την μία θέλετε  την ανεξαρτησία σας  και από την άλλη όμως , θέλετε  την ενεργό συμμετοχή του ex officio  στην ΝΟΔΕ ………Καταλαβαίνω ότι οι υψηλές  θερμοκρασίες πρότερα της εποχής , έχουν  δημιουργήσει μια σύγχυση στις σκέψεις σας…..αλλά  χρειάζεται να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή πάνω στο θέμα  αυτό….                                                      Κλείνοντας , αναφορικά με το σχόλιο σας ότι ο κ. Καλλίνικος είναι Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη που  επικεφαλής είναι ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστατευτικής Πολιτικής , ο Κος Κλάπας…….σας επισημαίνω ότι με εκπλήσσετε πραγματικά  με την επιλεκτική σας μνήμη , γιατί για πρώτη φορά σε επιστολή σας αναφέρεστε σε συμμετοχή στελέχους της Παράταξης σε αντίθετα  Δημοτικά ψηφοδέλτια . Ξεχνάτε την συμμετοχή σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις στον Δήμο Πρέβεζας και όχι μόνο , στελεχών της Παράταξης ?  ξεχνάτε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή του Κ. Μπαίλη , χρωστά την εκλογή της στους πρωτοκλασάτους της ΝΔ , κ. Πόπη Παππά και  Παύλο  Σαραμπασίνα  , καθώς  και σε στελέχη  μας από τα χωριά  του Νομού μας ??…….γιατί  μεροληπτείτε και με την στάση  σας διχάζετε την κοινή γνώμη και  δηλητηριάζετε για μία ακόμη φορά το  πολιτικό σκηνικό ?                                                                      Συντάξαντες……                                                                                                                                          Είμαι  υπερήφανος  , όχι μόνο για  τον Κο Καλλίνικο , αλλά  για όλα τα αιρετά και τα  οριζόμενα από εμένα Μέλη του  Κόμματος στην ΝΟΔΕ Πρέβεζας . Ακόμη  και για εκείνα που θα ανακοινωθούν σε  λίγες μέρες . Στο διαταύτα……πάνω από όλα  , αυτή η επιστολή σας , προσβάλει τον νου και  την λογική όλων αυτών που στις εσωκομματικές εκλογές  της 13ης  Μαίου , τελείως  πρόσφατα , μόλις πριν  από ένα μήνα , εγκρίνανε  τους χειρισμούς μου και την  πολιτική μου…..

 

…..με  εμπιστευθήκανε  και μου δώσανε  το πρωτόγνωρο για  Πρόεδρο ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας ,  ποσοστό εκλογής…αυτό του 65%….ένα  ποσοστό που με εξουσιοδοτεί να κάνω  εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες και κινήσεις , ώστε  να κάνω πράξη την εντολή του Προέδρου μας , Κυριάκου  Μητσοτάκη , για ανοικτό κόμμα στην κοινωνία . Σε αυτή την  κατεύθυνση εργάζομαι και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις ,  για αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας…….και στην συνέχεια ,  την δημιουργία μιας νέας , αξιόμαχης και αξιόπιστης πρωτοβουλίας , που  θα διεκδικήσει με αξιώσεις….τον πολλά υποσχόμενο Δήμο Πρέβεζας .                                                                                                                                                          

 

Με  Εκτίμηση  και Σεβασμό

Στην  Επιστημονική  σας Κοινότητα

Νικόλαος  Γεωρ. Τζίμας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites