Κυριακή, 20/09/2020

ΨΗΝΩ – ΔΙΝΩ στην Πρέβεζα : Η απόλαυση συναντά την ποιότητα στο καλύτερο ψητοπωλείο της πόλης!

Στο Ψήνω - Δίνω θα βρείτε το σουβλάκι στα καλύτερα του

Ένα ψητοπωλείο-σταθερή αξία στην Πρέβεζα, που αποτελεί μια από τις πιο σίγουρες και σταθερές επιλογές για απολαυστικό και ποιοτικό φαγητό.

Με αφοσίωση και προσήλωση στην εξυπηρέτηση των πελατών, και επιμονή στην ποιότητα των υλικών και του τρόπου παρασκευής τους, το Ψήνω – Δίνω αποτελεί το πιο αυθεντικό αλλά και διαφορετικό ψητοπωλείο της πόλης.

Με το πιο εκλεκτό κρέας, χοιρινό ή κοτόπουλο, το πιο αριστοτεχνικό ψήσιμο, με άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση, το Ψήνω – Δίνω συνδυάζει ποιότητα , απόλαυση και οικονομία.

Το προσωπικό απαρτίζεται κυρίως από «δεξιοτέχνες» στο ψήσιμο και το τύλιγμα.. Έμπειροι επαγγελματίες, που ξέρουν πως το σουβλάκι και ο γύρος μπορούν να γίνουν καλοψημένα, ζουμερά, νόστιμα και ευωδιαστά, αριστοτέχνες του τυλίγματος της πίτας ώστε όλα τα υλικά να δέσουν αρμονικά, και να σας προσφέρουν την πιο νόστιμη πίτα της περιοχής,  που μπορείτε να απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις.

Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο και στην άμεση και ευγενική εξυπηρέτησή, δίνουν καθημερινά ψήφο εμπιστοσύνης, νεανικές και φοιτητικές παρέες έως οικογένειες με παιδιά, επαγγελματίες της περιοχής, ακόμα και επισκέπτες που έχουν ακούσει τη φήμη του Ψήνω – Δίνω.

Απολαύστε το πλούσιο και γευστικό μενού του Ψήνω – Δίνω στην Αφών Καλημέρη 62 (πρώην Ασπρογέρακα) ή στο χώρο σας με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2682 024000.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ