ΠΡΕΒΕΖΑ : Τι είπαν ο πατέρας του 17χρονου και ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου για την περιπέτεια του

Μετά την καταγγελία του στο mypreveza.gr ο πατέρας του 17χρονου που υπέστη ταλαιπωρία στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, μίλησε για την περιπέτεια του γιου του στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

“Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης μεταφέρω το παιδί στο νοσοκομείο Πρέβεζας με έντονους κοιλιακούς πόνους. Έπειτα από εξετάσεις που του έκαναν, οι γιατροί πήραν την απόφαση ότι είχε επιγαστραλγία και μετά μας είπαν να πάμε στο σπίτι να του δώσουμε ένα παυσίπονο. Την Πέμπτη το πρωί, μεταφέρω πάλι στο νοσοκομείο το παιδί με εντονότερους πόνους στην κοιλιακή χώρα και με 39 πυρετό. Η απόφαση από εξετάσεις που έκαναν ήταν ότι είχε άλγος υπογαστρίου και μας είπαν να πάμε στο σπίτι να του δώσουμε ένα παυσίπονο. Την Παρασκευή το απόγευμα ο πυρετός συνέχιζε, το παιδί είχε διπλωθεί από τους πόνους, το πήγα πάλι στο νοσοκομείο, ο εφημερεύον γιατρός έκανε εισαγωγή στο παιδί γιατί δεν του άρεσε η κατάσταση… Το Σάββατο το πρωί μου είπε ο εφημερεύον γιατρός ότι το παιδί έχει σκωληκοειδίτιδα και οπωσδήποτε πρέπει να χειρουργηθεί”, είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 17χρονου και πρόσθεσε:

“Θεωρώ ότι δεν πήραν σοβαρά την κατάσταση. Θα κινηθώ άμεσα νομικά, περιμένω να βγει το παιδί να μου δώσουν και το εξιτήριο και το ότι έγινε το χειρουργείο για να τα καταθέσω και αυτά στον δικηγόρο μου”.

“Μισή ώρα μετά το χειρουργείο ήρθαν και πήραν το μαξιλάρι του γιατί είπαν ότι είχαν έλλειψη και το χρειάζονταν για μία κυρία, η οποία θα έμπαινε στο χειρουργείο. Εγώ ήμουν στο σπίτι και με πήρε η σύζυγος τηλέφωνο και μου λέει φέρε ένα μαξιλάρι” , σημείωσε ο πατέρας του 17χρονου.

Ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου Πρέβεζας, κ. Επαμεινώνδας Λέκκας μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “εκτιμήθηκε κλινικά, εργαστηριακά και απεικονιστικά και ζητήθηκε και χειρουργική εκτίμηση. Η χειρουργική εκτίμηση δεν έγινε ποτέ, διότι όταν οι χειρουργοί κατέβηκαν να δουν το παιδί ο πατέρας του το είχε πάρει γιατί είπε ότι το παιδί έδινε εξετάσεις, υπέγραψε και έφυγε… Την Παρασκευή το παιδί παρουσίασε επιδείνωση, εξετάστηκε από τη χειρουργική κλινική και εισήχθη στο νοσοκομείο… Το Σάββατο το πρωί βάλαμε το παιδί στο χειρουργείο με την υπόνοια της διάτρησης σκωληκοειδίτιδας, κάτι το οποίο διαπιστώθηκε και στο χειρουργείο”.

“Δεν αποκλείεται να του ζήτησαν το μαξιλάρι. Επειδή χρειάστηκε να του αλλάξουν τα σεντόνια γιατί το παιδί ενεργήθηκε όταν το έβαλαν στο κρεββάτι, είχαν λερωθεί τα σεντόνια, μπορεί να πήραν και το μαξιλάρι για να το αλλάξουν… Καμιά φορά όταν οι προγραμματισμένες εισαγωγές είναι περισσότερες από το υλικό το οποίο υπάρχει στην αποθήκη, μπορεί να υπάρξει έλλειψη μαξιλαροθήκης. Εμείς εφημερεύουμε κάθε μέρα” δήλωσε ο κ. Λέκκας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites