Σάββατο, 19/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ : Στον επιθεωρητή εργασίας η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                    14/6/2018

 

                                          

 

Την Πέμπτη 14/6/2018 η πλειοψηφία της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Πρέβεζας παρευρέθηκε στο γραφείο του Σ.ΕΠ.Ε. στην Πρέβεζα.

Στη συνάντηση καταγγέλθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Νομού μας (σε ωράριο, ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία κλπ ) καθώς και η απαίτηση για ενίσχυση της Υπηρεσίας με προσωπικό, ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν περισσότεροι έλεγχοι.

Επίσης τέθηκε για ακόμη μια φορά το ζήτημα της πλήρωσης της θέσης του τεχνικού ασφαλείας στην επιθεώρηση εργασίας Ν. Πρέβεζας. Η απουσία τεχνικού επιθεωρητή στην Πρέβεζα αλλά και στους όμορους νομούς  (Θεσπρωτία, Λευκάδα) δημιουργεί σοβαρά προβλήματα καθώς τα συναφή σωματεία αναγκάζονται να απευθυνθούν στον τεχνικό επιθεωρητή Αχαΐας προκείμενου να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενοι έλεγχοι. Αποτέλεσμα των δεδομένων αυτών είναι οι  έλεγχοι που πραγματοποιούνται να είναι πλημμελείς, χρονοβόροι και γραφειοκρατικοί.

Ο προϊστάμενος από τη μεριά του διαβεβαίωσε πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργαζομένων και πως θα ενισχυθεί η Υπηρεσία με επιπλέον προσωπικό.

Κατά το τέλος της συνάντησης επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ