Παρασκευή, 18/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ :Με μεγάλο ενδιαφέρον η παρουσίαση των πρώτων βοηθειών και του οικιακού αυτοματισμού από την ΑΒΒ και τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας ,τεχνική παρουσίαση για τις πρώτες βοήθειες στα ηλεκτρικά ατυχήματα και το καινοτόμο σύστημα του οικιακού αυτοματισμού  από την ΑΒΒ  σε συνεργασία με τον  Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο  Μηχανικός πωλήσεων  της ΑΒΒ Αλέξανδρος Παπαϊωάννου που έκανε μια παρουσίαση της  ΑΒΒ , μιας  ηγετικής εταιρείας στον τομέα της ενέργειας και του αυτοματισμού.

Στην παρουσίαση των πρώτων βοηθειών στα ηλεκτρικά ατυχήματα ο κ.Σπύρος Ζώχιος ο υπεύθυνος της ΑΒΒ στον τομέα της ενημέρωσης ,αναφέρθηκε στην επίδραση του ηλεκτρικού ρεύματος στο ανθρώπινο σώμα και την αλληλουχία των κινήσεων που πρέπει να  γίνουν. Το κάθε περιστατικό διαφέρει , πρέπει να υπάρχει ενημέρωση για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε είτε  ένα ελαφρύ περιστατικό , είτε όταν ο πάσχον δεν αναπνέει  με την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)  να  τον διατηρήσουμε εν ζωή μέχρι να έρθει ιατρική βοήθεια.

Στο δεύτερο μέρος της παρουσίασης ο κ. Φώτης Καλούδης περιέγραψε το σύστημα οικιακού αυτοματισμού ABB -free@home , τις δυνατότητες του και τις λειτουργίες που μπορεί να κάνει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό χώρο.

Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας ευχαριστεί  την ΑΒΒ και τους συνεργάτες της για την ενημερωτική και ιδιαίτερα χρήσιμη παρουσίαση και το Επιμελητήριο Πρέβεζας για την  ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ