ΠΡΕΒΕΖΑ : Με επιτυχία το ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ανδρών – Γυναικών ΤΕΣΣΗΠΙΝ 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για το ατομικό πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων (ΤΕΣΣΕΗΠΙΝ).

Το τριήμερο Παρασκευή 22 έως Κυριακή 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας οι αγώνες για το ατομικό ανδρών και γυναικών μεταξύ σκακιστών και σκακιστριών της περιφέρειας. Αθλητές και αθλήτριες από έξι σωματεία συναγωνίστηκαν πάνω από τις σκακιέρες σε πέντε γύρους.

Πρωταθλήτρια στις γυναίκες αναδείχτηκε η Μιράντα Γιούτσου με 3,5 πόντους σε 5 αγώνες, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην γενική κατάταξη.

Πρωταθλητής στους άντρες αναδείχτηκε ο Μιχαήλ Παππάς με 4,5 πόντους σε 5 αγώνες. Ισοβάθμισε με τον Γεράσιμο Γιάχο με τον οποίο είχε αναδειχτεί ισόπαλος στον μεταξύ τους αγώνα, αλλά υπερίσχυσε στα κριτήρια ισοβαθμίας αφήνοντας τον Γεράσιμο στην δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Βασίλης Γιούτσος που ισοβάθμισε με 3 πόντους σε 5 αγώνες με τους Βαγγέλη Μπέλλο, Δημήτρη Ντάκουλα, Δημήτρη Μίτο, Βασίλειο Κούλη, υπερισχύοντας στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Από το σωματείο μας συμμετείχαν οι Βαγγέλης Μπέλλος, Βασίλης Φελέκης, Θανάσης Θάνος, Δημήτρης Ντάκουλας, Κώστας Κανταρέλης, Αρίσταρχος Γκόβας, Στάθης Φατούρος και Δημοσθένης Μελετίδης. Μεταξύ αυτών καλύτεροι αναδείχθηκαν οι Βαγγέλης Μπέλλος και Δημήτρης Ντάκουλας.

Ως Σκακιστική Ένωση ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας ευχαριστούμε όλους και όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε καλά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες τόσο ατομικά όσο και συλλογικά!

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Preveza City για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου και τις υπηρεσίες που προσέφεραν στη διάρκεια των αγώνων.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites