ΠΡΕΒΕΖΑ : Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα του Επιμελητηρίου για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασε η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Πρέβεζας με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου για το «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business)» και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Το Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπούρης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε πως το Επιμελητήριο θα είναι πάντοτε αρωγός στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης στο χαιρετισμό του υπογράμμισε πως υποχρέωση της Περιφέρειας είναι να ενημερώσει τους επιχειρηματίες για όλα τα προγράμματα που τρέχουν ώστε, να μπορέσουν να κάνουν αποτελεσματικές κινήσεις ενώ, τόνισε πως επιδίωξη της Περιφέρειας είναι, η συνεργασία με τα επιμελητήρια να είναι συνεχής και να δίνει αποτελέσματα.

Στη συνέχεια ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στις κινήσεις εξωστρέφειας που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Ηπείρου μέσα από την συμμετοχή της σε εκθέσεις αγροτοδιατροφής, ενώ μίλησε για το πρωτοποριακό για τα Ελληνικά Δεδομένα έργο της Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων με το οποίο η Ήπειρος θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τα απορρίμματα των πόλεων της τα οποία καταλήγουν σήμερα σε ΧΥΤΑ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση της δράσης “Ηλεκτρονικό Επιχειρείν” από τα Στελέχη της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Ηπείρου, κ.κ.Ευγενία Παπανικολάου,  Γιαννούση Πηνελόπη και Μπαλτογιάννη Νικόλαο και ακολούθησε συζήτηση στην οποία οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους.

Επίσης στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το θεματικό πεδίο «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020 καθώς και οι δράσεις που είναι σε στάδιο προδημοσίευσης και πρόκειται να εκδοθούν οι προκηρύξεις το προσεχές διάστημα:

«Ενίσχυση υφιστάμενων ΜΜΕ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών»

«Υποστηρικτικοί Μηχανισμοί για την προώθηση της καινοτομίας στην τοπική επιχειρηματικότητα»


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites