ΠΡΕΒΕΖΑ : Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα του Επιμελητηρίου για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασε η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Πρέβεζας με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου για το «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-Business)» και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Το Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Μπούρης, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε πως το Επιμελητήριο θα είναι πάντοτε αρωγός στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης στο χαιρετισμό του υπογράμμισε πως υποχρέωση της Περιφέρειας είναι να ενημερώσει τους επιχειρηματίες για όλα τα προγράμματα που τρέχουν ώστε, να μπορέσουν να κάνουν αποτελεσματικές κινήσεις ενώ, τόνισε πως επιδίωξη της Περιφέρειας είναι, η συνεργασία με τα επιμελητήρια να είναι συνεχής και να δίνει αποτελέσματα.

Στη συνέχεια ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στις κινήσεις εξωστρέφειας που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Ηπείρου μέσα από την συμμετοχή της σε εκθέσεις αγροτοδιατροφής, ενώ μίλησε για το πρωτοποριακό για τα Ελληνικά Δεδομένα έργο της Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Στερεών Αποβλήτων με το οποίο η Ήπειρος θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τα απορρίμματα των πόλεων της τα οποία καταλήγουν σήμερα σε ΧΥΤΑ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση της δράσης “Ηλεκτρονικό Επιχειρείν” από τα Στελέχη της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Ηπείρου, κ.κ.Ευγενία Παπανικολάου,  Γιαννούση Πηνελόπη και Μπαλτογιάννη Νικόλαο και ακολούθησε συζήτηση στην οποία οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες τους.

Επίσης στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το θεματικό πεδίο «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος 2014-2020 καθώς και οι δράσεις που είναι σε στάδιο προδημοσίευσης και πρόκειται να εκδοθούν οι προκηρύξεις το προσεχές διάστημα:

«Ενίσχυση υφιστάμενων ΜΜΕ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών»

«Υποστηρικτικοί Μηχανισμοί για την προώθηση της καινοτομίας στην τοπική επιχειρηματικότητα»


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου διακόπτει τις μελέτες για την σύνδεση της Πρέβεζας με Εγνατία οδό

25/11/2020, 12:55 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 47 χρονου Στάθη Σταμάτη που αγνοείται- Έκκληση της οικογένειας

24/11/2020, 9:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Υπογραφές συλλέγει ο Δήμος Ζηρού για να μην κλείσει το υποκατάστημα Πειραιώς στο Θεσπρωτικό

24/11/2020, 8:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για όλους τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ανεξαρτήτως του κλάδου και τομέα απασχόλησης

24/11/2020, 5:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαφάνιση 47χρονου στην Πρέβεζα

24/11/2020, 2:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Rapid Test για τον κορωνοϊό σε όσους εργάζονται ως Delivery ζητά από τον ΕΟΔΥ το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο

24/11/2020, 1:48 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites