Σάββατο, 19/09/2020

Πρεβεζάνος πολίτης μαζεύει υπογραφές για να αποσύρει ο Κώστας Μπάρκας την στήριξή του στην συμφωνία για το σκοπιανό

Όσοι με ξέρετε προσωπικά, γνωρίζετε ότι δεν είμαι μέλος καμίας οργάνωσης, είτε ιδεολογικής είτε κομματικής. Είμαι ένας απλός πολίτης της Πρέβεζας και θέλω να σας καλέσω να υποστηρίξετε την παρακάτω καμπάνια για την πίεση προς τον βουλευτή Πρέβεζας Κ. Κωνσταντίνο Μπάρκα ώστε να αποσύρει την υποστήριξή του προς την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων.

Είναι ένας άκρως δημοκρατικός και ειρηνικός τρόπος να κάνουμε -έστω σε τοπικό επίπεδο- την εξουσία να ακούσει τη φωνή και τη θέληση των πολιτών. Εάν μαζευτούν αρκετές υπογραφές θα γίνει προφανές αυτό που ήδη γνωρίζουμε όλοι:

 

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ”

 

Επαναλαμβάνω και τονίζω κατηγορηματικά πως πίσω από αυτή τη προσπάθεια δεν βρίσκεται καμία κομματική ή ιδεολογική οργάνωση και πως δεν πρέπει να αποδεχθούμε πως η εναντίωση σε αυτή την απόφαση συνεπάγεται και Εθνικισμό.

Δεν μισούμε και δεν θεωρούμε τους Βόρειους γείτονές μας κατώτερους. Απλά οφείλουμε να υπερασπιστούμε την κληρονομιά μας και την Ιστορία μας.

Επίσης, δεν αποκαλώ τον Κ. Μπάρκα προδότη ή ανίκανο. Θέλω να πιστεύω πως δρα με γνώμονα το κοινό καλό, ωστόσο η θέση του, όπως και αυτή της κυβέρνησης είναι προφανώς αντίθετη με το συμφέρον και τη θέληση της πλειοψηφίας.

Μία καμπάνια τοπικού χαρακτήρα ίσως να μην είναι ικανή να αλλάξει την πορεία της ιστορίας, αλλά είναι το ελάχιστο δυνατό που μπορούμε να κάνουμε από τη θέση μας, πέρα από το να αναρτούμε σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα!

Εάν ακολουθήσετε το παρακάτω link, θα οδηγηθείτε σε μία καμπάνια στο GOPETITION όπου μπορείτε να δηλώσετε την αντίθεσή σας στο να υποστηρίξει ο Βουλευτής Πρέβεζας Κ. Μπάρκας την υπογραφή της συμφωνίας.

 

Φιλικά,

Νικολόπουλος Άρης

 

link

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Πρεβεζάνος πολίτης μαζεύει υπογραφές για να αποσύρει ο Κώστας Μπάρκας την στήριξή του στην συμφωνία για το σκοπιανό”

  1. Ο/Η Σπύρος Κοντης λέει:

    Μακάρι αυτή η προσπάθεια να αποδώσει!!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ