Κυριακή, 20/09/2020

Εξωτερικός απινιδωτής θα τοποθετηθεί στην παραλία Βράχου – Λούτσας

Δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή έκανε για την παραλία Βράχου – Λούτσας Πρέβεζας ο Γιαννιώτης επιχειρηματίας Κος Ι. Μπουκουβάλας .Στην παράδοση παρών ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν.Πρέβεζας Κος.Χαρίσης Αναστασίου, η Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος Επιμελητηρίου Πρέβεζας και Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Δ. Καναλλακίου κα Ευθυμίου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης Καναλλακίου κος Καραγιώτης και όλα τα μέλη της Ένωσης.

Το σημείο που θα τοποθετηθεί θα γνωστοποιηθεί εντός των ημερών και θα είναι προσβάσιμο για όλους.Η τοποθέτηση του Α.Ε.Α. στην παραλία Βράχου -Λούτσας θα δώσει ένα αίσθημα ασφάλειας τόσο στους Έλληνες όσο και στους ξένους επισκέπτες την θερινή περίοδο.Να σημειώσουμε βέβαια ότι η χρήση του Α.Ε.Α απαιτεί πιστοποιημένες γνώσεις που παρέχονται μετά από παρακολούθηση ολιγόωρου σεμιναρίου.

Η Ε.Ε.Ε.Δ Καναλλακίου ευχαριστεί θερμά τον Κο. Ι. Μπουκουβάλα για την ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση που έδειξε σε ένα μείζον κοινωνικό και ανθρώπινο ζήτημα αυτό της Καρδιακής Ανακοπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ