Βαρύ το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία για τον Παύλο Σαραμπασίνα!

Έντονη δυσαρέσκεια στο εσωκομματικό περιβάλλον της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η απόφαση του Παύλου Σαραμπασίνα σε αυτό το πολιτικά κομβικό σημείο, ένα μόλις χρόνο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, να δώσει το “φιλί” της ζωής σε μια Δημοτική παράταξη που πνέει τα λοίσθια.

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι στη παράταξη Μπαϊλη λειτουργούν υπό ομάδες. Η μία ομάδα είναι αυτή του Βασίλη Ιωάννου, ο οποίος ουσιαστικά παίρνει πίσω τους υποστηρικτές που ως γνωστόν δάνεισε στον κ. Μπαϊλη για να μπορέσει να εκλεγεί, καθώς, ο δεύτερος σαν Δήμαρχος Λούρου δε θα μπορούσε να έχει έναν τόσο μεγάλο πολιτικό μηχανισμό όπως ένας πρώην Νομάρχης ενώ, η δεύτερη ομάδα είναι αυτή των απογοητευμένων από τις επιλογές του Δημάρχου. Όπως μπορεί να καταλάβει και ο πιο άσχετος με την πολιτική, δεν πρόκειται για δυο τρία άτομα αλλά για πολύ περισσότερα, τόσα που αρκούν να γκρεμίσουν τις όποιες βλέψεις του κ. Μπαϊλη για εκ νέου διεκδίκηση του Δημαρχιακού θώκου …

Από την άλλη είναι γνωστό πως η Νέα Δημοκρατία στην Πρέβεζα, έχει βάλει ξεκάθαρο στόχο να κερδίσει τις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, με κυριότερη αυτή για το Δήμο της Πρέβεζας. Για να πετύχει κάτι τέτοιο χρειάζεται συστράτευση δυνάμεων και καθολική στήριξη στο πρόσωπο που θα “επιλεγεί” για να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή. Για το λόγο αυτό είναι φυσιολογικό να έχει ενοχλήσει η κίνηση του Παύλου Σαραμπασίνα σε αυτό το χρονικό σημείο.

Είναι γεγονός ότι ο Παύλος Σαραμπασίνας είναι μέλος της παράταξης του νυν Δημάρχου και ήταν ξανά Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και μάλιστα είχε μια πολύ επιτυχημένη θητεία στο πόστο αυτό, οπότε πολλοί είναι εκείνοι που θα πουν so what, όμως το χρονικό σημείο που διάλεξε να επιστρέψει στη θέση αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κάτι που επίσης ενόχλησε τα στελέχη της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας ήταν το γεγονός ότι κάποιοι έσπευσαν να μεταφράσουν τη στήριξη του Παύλου Σαραμπασίνα στη παράταξη Μπαϊλη, ως κομματική στήριξη προς τον Δήμαρχο, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αφού ο κ. Σαραμπασίνας φαίνεται πως ενήργησε αυτοβούλως και χωρίς να υπολογίσει το κόμμα του τη Νέα Δημοκρατία.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites