Το Δήμο Πάργας επισκέφθηκε η Τατιάνα Καλογιάννη

Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών κα Τατιάνα Καλογιάννη επισκέφθηκε το Δήμο Πάργας και είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Νάστα, τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωσήφ Σίσκα και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα αρμοδιότητάς της.
Στη σύσκεψη που ακολούθησε εξετάστηκαν πολεοδομικά θέματα που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Πάργας, η συμπληρωματική χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Καναλλακίου, η συμμετοχή του Δήμου Πάργας στην ωρίμανση έργων αστικού ηλεκτροφωτισμού μέσω του Μηχανισμού ELENA (Ευρωπαϊκή Βοήθεια για τοπικά Ενεργειακά Προγράμματα) που προωθείται από την Περιφέρεια Ηπείρου και η εκπόνηση της μελέτης Αποχέτευσης και Βιολογικού Καθαρισμού σε Δημοτικά Διαμερίσματα του πρώην Δήμου Φαναρίου (έχει ήδη εγκριθεί ο τελικός αποδέκτης) καθώς και της αντίστοιχης ΜΠΕ.
Εξετάστηκε επίσης η αναζήτηση εναλλακτικής χρηματοδότησης μέσω εθνικών ή κοινοτικών πόρων για την υλοποίηση του έργου της ύδρευσης των παράλιων οικισμών Βαλανιδορράχης, Λούτσας – Βράχου, Λυγιάς, Χειμαδιού, Ριζών και Καστροσυκιάς των Δήμων Πρέβεζας και Πάργας, το οποίο δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ηπείρου.
Ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Νάστας δήλωσε ότι «η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Ηπείρου και ειδικά με την κα Καλογιάννη είναι πολύ εποικοδομητική και βοηθάει σημαντικά στην υλοποίηση στρατηγικών αναπτυξιακών στόχων του Δήμου Πάργας».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites