Πέμπτη, 13/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ : Λύση με απευθείας εκμίσθωση του Θερινού Κινηματογράφου στην Κυανή Ακτή ; ; ;

Το ενδεχόμενο της απευθείας εκμίσθωσης του Θερινού Κινηματογράφου «Κυανή Ακτή» θα εξετάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαϊου.

Μετά τις δύο δημοπρασίες που κρίθηκαν άγονες μιας και, δεν προσήλθε κανείς ενδιαφερόμενος μόλις χθες 24 Μαϊου κατατέθηκε αίτηση για την απευθείας εκμίσθωση του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου με 500 ευρώ το πρώτο έτος και 1500 ευρώ τα επόμενα.

Στην αίτηση αναφέρεται πως, λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο χώρος και λόγω του ότι θα λειτουργεί μόνο 60 ημέρες καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού , αφήνοντας πολύ μικρά περιθώρια επιβίωσης της επιχείρησης, θεωρείται εύλογο το συγκεκριμένο αίτημα.

Βέβαια, επειδή το ύψος του μισθώματος που ζητούσε ο Δήμος Πρέβεζας στην δημοπρασία ήταν αρκετά μεγάλο (3 χιλιάδες ευρώ) και αποτρεπτικό, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν νομικά μπορεί να σταθεί κάτι τέτοιο, δηλαδή να γίνει απευθείας εκμίσθωση του Θερινού Κινηματογράφου με το ένα έκτο του ποσού που ζητούνταν στη δημοπρασία ή θα αποφασιστεί η εκ νέου διενέργεια δημοπρασίας με νέους πιο ευνοϊκούς όρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ