ΠΡΕΒΕΖΑ : Σε ρυθμούς Let’s Do It σύλλογοι και φορείς σε όλο το Δήμο

Η Πρέβεζα ένωσε τις δυνάμεις της αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για το περιβάλλον είναι τρόπο ζωής

Τις δυνάμεις τους ένωσαν από νωρίς το πρωί της Κυριακής σύλλογοι, δήμος και φορείς συμμετέχοντας στη δράση “LET’S DO IT GREΕCE.”Αφιερώνοντας αρκετές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους οι εθελοντές ξεχύθηκαν σε πάρκα, πλατείες και κοινοχρηστους χώρους με γάντια και σακκούλες αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για το περιβάλλον αποτελεί δεν αποτελεί υποχρέωση αλλά τρόπο ζωής.

Σύμφωνα με την Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας από τον Παντοκράτορα μέχρι το Νεοχώρι και από τον Λούρο μέχρι το Κανάλι δεκάδες εθελοντές έγιναν μια αγκαλιά και καθάρισαν, έκοψαν χόρτα, φύτεψαν λουλούδια και γενικότερα υλοποίησαν δράσεις που αφορούν την προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Photo Νικος Γκολιας

‘Oπως κάθε χρόνο η ΛΕΚ Πρέβεζας με την συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας, του Δήμου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας πραγματοποίησε υποθαλάσσιο καθαρισμό του παραλιακού μετώπου από το Στρατόπεδο Σολωμού έως και τον πεζόδρομο.Μηχανήματα του Δήμου και λιμενικοί βοήθησαν στη διεξαγωγή του καθαρισμού, ενώ ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης ευχαρίστησε την ΛΕΚ αλλά και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στις δράσεις.

 

 

Την ίδια ώρα μαζική ήταν και η συμμετοχή του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθακίου  στην δράση Let’s do it Greece, την Κυριακή καθαρίζοντας την παραλία από το Ψαθάκι μέχρι το καρνάγιο. Με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων κατοίκων του οικισμού και της ευρύτερης περιοχής οι οποίοι έγιναν όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα που με όρεξη και καλή διάθεση καταφέραμε να συγκεντρώσουν μια μεγάλη ποσότητα από χαρτιά και πλαστικά και να δώσουν μια ανάσα καθαριότητας στην ακτή τη

 

ς περιοχής.

 

Μάλιστα το Δ.Σ του συλλόγου τονίζει σχετικά με τη δράση “Ευχή μας είναι να παραμείνει καθαρή !!!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κάβα Ποτών Ευαγγέλου για τα νερά και το κατάστημα Γεύση & Άρωμα για τα γλυκίσματα, που προσέφεραν στους συμμετέχοντες. Τέλος ευχαριστούμε το φωτογράφο Νίκο Γκολια για τις φωτογραφίες και το Δήμο Πρέβεζας που μας παρείχε σακούλες και γάντια.”

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites