Τετάρτη, 20/02/2019

Σε Πρέβεζα και Άρτα για Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα

Μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών φορέων και του Δήμου της Πρέβεζας έχει προκαλέσει η είδηση ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Μεγάλη Πέμπτη θα επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του την Άρτα και την Μεγάλη Παρασκευή θα έρθει στην Πρέβεζα όπου το βράδυ θα παρευρεθεί στην περιφορά των Επιταφίων. Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί ο ο πρωθυπουργός θα παραστεί στο έθιμο της πρώτης Ανάστασης με τα μπότια στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης και το Σαϊτάν Παζάρ. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν ο Δήμος Πρέβεζας να έχει παραγγείλει ένα τεράστιο μπότη τον οποίο και θα πετάξει ο πρωθυπουργός με το χαρμόσυνο άκουσμα της πρώτης καμπάνας στην πρώτη Ανάσταση, από το Μπαλκόνι δίπλα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους.

Το βράδυ ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει την ακολουθία της Αναστάσεων στον Άγιο Θωμά Πρεβέζης και θα απολαύσει την φαντασμαγορική Ανάσταση με τα πυροτεχνήματα που κάθε χρόνο κάνουν την νύχτα μέρα.

Την Κυριακή ο κ. Τσίπρας και η σύζυγός του θα επιστρέψουν στην Άρτα, όπου θα γιορτάσουν το Πάσχα με συγγενείς και φίλους!

Ελπίζουμε η κυβέρνηση να μην μας καταγγείλει για διάδοση Fake News μιας και η ημέρα το επιτάσσει …. Καλό μήνα σε όλους!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ