Δευτέρα, 25/03/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : Βαρύς ο πέλεκυς σε γιατρό Διευθυντή τμήματος του Νοσοκομείου για πειθαρχικά παραπτώματα

Επιβλήθηκε τελικώς ποινή στον Διευθυντή τμήματος του Νοσοκομείου Πρέβεζας, μετά και την πειθαρχική δίωξη που του είχε ασκηθεί από την Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης και την διενέργεια ένορκης Διοικητικής εξέτασης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας στις 5 Απριλίου, όπου συζητήθηκε και η καταγγελία σύμβασης της ειδικευόμενης «γιατρού» με το πλαστό πτυχίο (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) , η διοίκηση του Νοσοκομείου αποφάσισε να επιβάλλει στον Ιατρό του Νοσοκομείου

Επιβάλλει στον ιατρό του Νοσοκομείουλίαν επιεικώς, την ποινή της στέρησης των 5/25 των μηνιαίων αποδοχών του, λόγω τέλεσης των πειθαρχικών παραπτωμάτων α) της μη έγκαιρης εκπλήρωσης του καθήκοντος και β) της ανάρμοστης συμπεριφοράς, κατά την αντιμετώπιση περιστατικού ασθενή που διακομίσθηκε λόγω προβλήματος υγείας στο Γ. Ν. Πρέβεζας στις 24-12-2017. Ως εφημερεύων ο ιατρός όφειλε, αφενός μεν να είναι στο χώρο του Νοσοκομείου ώστε, άμεσα να προβεί στη διενέργεια των εξετάσεων που ζητήθηκαν από το Παιδιατρικό τμήμα για ασφαλέστερη διάγνωση του δεδομένου περιστατικού, αφετέρου δε να αποφύγει τον διαπληκτισμό με άλλη ιατρό του Ιδρύματος και δη ενώπιον του ασθενή και των συνοδών του.
Η  απόφαση αυτή που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια θα διαβιβασθεί στα Τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού και Οικονομικού του Γ.Ν.Πρέβεζας, για τις περαιτέρω ενέργειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ