ΠΡΕΒΕΖΑ : Τους καλύτερους ασφαλιστικούς συμβούλους για το 2017 βράβευσε η Εθνική Ασφαλιστική

Περισσότεροι από 140 ασφαλιστικοί σύμβουλοι βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πρέβεζας (πρώην ΟΑΣΗ) όπου πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση των Επίλεκτων Στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας, που ανήκουν στη Συντονιστική Επιθεώρηση του Τάκη Αρμπουνιώτη.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση και παρουσία του Προϊσταμένου του Τομέα Πωλήσεων Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλου ,  της Προϊσταμένης της υποδιεύθυνσης Πωλήσεων Agency κ. Ντέμης Διαμαντοπούλου, αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου, του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Χρήστου Μπαϊλη και του Δημάρχου Λευκάδας κ. Δρακονταειδή,  η επιθεώρηση Αρμπουνιώτη βράβευσε τους καλύτερους του 2017 και έβαλε τους στόχους για το 2018.

Τους συμμετέχοντες στην συνάντηση καλωσόρισε ο προϊστάμενος των Γραφείων Πωλήσεων Πρέβεζας, Άρτας, Λευκάδας και Βόνιτσας κ. Δημήτρης Ντούσκας.

Ο κ. Ντούσκας αρχικά ευχαρίστησε τον κ. Αρμπουνιώτη για την επιλογή του να γίνει η συνάντηση της επιθεώρησης του στην πόλη της Πρέβεζας λέγοντας πως είναι είναι ιδιαιτέρως τιμητική για τον ίδιο αλλά και για το έμψυχο δυναμικό των γραφείων του.

“Ζούμε σε μία εποχή απρόβλεπτων και ανεξέλεγκτων καταστάσεων και πολλοί μονολογούν … Μήπως ήρθε η ώρα να χαθούμε; Ζούμε σε μια εποχή που η Σκύλα και Χάρυβδη μου φαντάζουν συμπαθητικά τέρατα σε σχέση με αρκετούς από τους διαχειριστές του πλούτου και της εξουσίας, οι οποίοι δυστυχώς δεν ανήκουν στον αστερισμό της Παρθένου. Στην δουλειά μας αυτή την εποχή το μέτριο δεν επιβιώνει … Μόνο στον καφέ αντέχει!Το πρόχειρο πνίγεται και εξαφανίζεται με σκληρό τρόπο και δημιουργεί δυστυχώς απογοητεύσεις και στοχοποίηση σε όλους τους κλάδους της οικονομίας.Επιπλέον εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την αβεβαιότητα και την σύγχυση της πώλησης της “Εθνικής” που δημιουργεί ανασφάλεια και καχυποψία στην αγορά και δεν εμπνέει τους νέους για δουλειά και καριέρα. Ευτυχώς που η Εθνική Ασφαλιστική αποδεικνύεται ότι έχει περισσότερες από μία ψυχές και αντέχει και συνεχίζει να είναι η πρώτη Ασφαλιστική! Ασφαλώς μίτε το έργο της, ούτε η ψυχή της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορούν εύκολα να παρουσιαστούν με λόγια. Ούτε ακόμα να περικλειστούν στους τοίχους μιας αίθουσας, όσο κομψή και φροντισμένη είναι η αίθουσα “Κονεμένου” του σημερινού συνεδρίου μας. Όποιες επιφυλάξεις και αν έχει καθένας, δεν μπορεί να σταθεί αρνητικός στα 127 χρόνια της παρουσίας της , στα 127 χρόνια προσφοράς , συνέπειας και δημιουργίας αυτής και των ανθρώπων της. Το όνομα της “Εθνική Ασφαλιστική” δημιουργεί την αίσθηση της οικειότητας, της εμπιστοσύνης και της σιγουριάς στους πελάτες μας.” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ντούσκας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του τους συνέδρους, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της εταιρίας για την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

 

 

Το εγκώμιο της Εθνικής Ασφαλιστικής έπλεξε και ο Δήμαρχος Λευκάδος κ. Δρακονταειδής ο οποίος αναφέρθηκε στην φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, δύο σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία την έχουν οδηγήσει στην κορυφή της Ασφαλιστικής Αγοράς και με τα οποία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών.

 

Στον δικό του χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου στάθηκε ιδιαίτερα στο κοινωνικό έργο που προσφέρει η ιδιωτική ασφάλιση στη χώρα μας, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά καλύπτει τα μεγάλα κενά της δημόσιας ασφάλισης , αλλά και στην συμβολή των τοπικών στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα οποία έχουν βοηθήσει στο μέγιστο την εταιρία να κρατήσει ψηλά τη σημαία της φερεγγυότητας και της αξιοπιστίας.

Ο Συντονιστής Επιθεωρητής κ. Παναγιώτης Αρμπουνιώτης αφού ανέλυσε τους στόχους της επιθεώρησης για το 2018 τόνισε μεταξύ άλλων : “Η Ετήσια συνάντηση αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για όσους συμμετέχουν στη διαδικασία παραγωγής της επιθεώρησης μας. Είμαστε εδώ για να αναγνωρίσουμε και να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια όλων εκείνων που με όραμα, σκληρή δουλειά, οργάνωση και αξιοποίηση των ικανοτήτων και δυνατοτήτων τους, πέτυχαν να διακριθούν και να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις μεταξύ όλων των άξιων συνεργατών μας.  Είμαστε εδώ για να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αλλά και να δούμε την στρατηγική και την πολιτική που θα ακολουθήσουμε το 2018 για να πετύχουμε τους στόχους που μπορούμε και αξίζουμε. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, χρόνια ύφεσης και οικονομικής δυσπραγίας, η ασφαλιστική αγορά όχι μόνο άντεξε, αλλά κατάφερε να πετύχει και αυξήσεις στους δείκτες παραγωγής της.Τώρα που η Ελληνική Οικονομία μπαίνει σε φάση ανάκαμψης η ασφαλιστική αγορά θα πετύχει να αυξήσει πολύ περισσότερο της συμμετοχή της στο ΑΕΠ, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους εμπλεκόμενους να πετύχουν πολύ καλύτερα παραγωγικά αποτελέσματα. (…) Το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης φαίνεται τώρα πιο αισιόδοξο!”

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων για το 2017 ασφαλιστικών συμβούλων. Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και δύο ασφαλιστικοί σύμβουλοι από την Πρέβεζα, η κ. Βασιλική Μαργιώλου , για την υψηλή διατηρησιμότητα του χαρτοφυλακίου της, αλλά και την νέα παραγωγή της στον κλάδο ζωής το 2017 και η κ. Ανθούλα Τσιτσέ η οποία τιμήθηκε από την εταιρία για την προσφορά της στην στρατολόγηση νέων συνεργατών, για την υψηλή διατηρησιμότητα του χαρτοφυλακίου της και τη νέα παραγωγή της στο κλάδο ζωής το 2017.

Από την λαμπερή αυτή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει η Χορωδία “Αρμονία” Πρέβεζας, η οποία συμμετείχε με το παιδικό της τμήμα.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites