ΠΡΕΒΕΖΑ : Βόμβες Ζησιμάτου -“Τα Ιαματικά Λουτρά είναι εντός του ακινήτου του Στρατοπέδου Σολωμού”

Χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεσο το Δήμο η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ), έχει ήδη έτοιμο το επενδυτικό πλάνο για το Στρατόπεδο Σολωμού. Όπως αναφέρει ο διευθυντής της ΥΠΑΑΠΕΔ κ. Γιώργος Ζησιμάτος στο mononews.gr, για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο διεθνές επενδυτικό κοινό στο πλαίσιο της έκθεσης ακινήτων MIPIM 2018, στις Κάννες Γαλλίας και στο εθνικό περίπτερο που οργάνωσε ο Οργανισμός Enterprise Greece οι μεγαλύτερες αναπτύξεις που σχεδιάζονται σε ακίνητα του στρατού ξηράς. Αυτά τα επενδυτικά σχέδια αφορούν την νήσο Σύρο και την Πρέβεζα και έγιναν σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Δήμους.

«Κάνουμε τα αυτονόητα για την αξιοποίηση των ακινήτων που έχουν στη διάθεσή τους τα 6 ταμεία των ενόπλων δυνάμεων» επισημαίνει ο διευθυντής της ΥΠΑΑΠΕΔ και προσθέτει: «Η υπηρεσία έχει να αντιμετωπίσει καταπατήσεις, νομικές και άλλες ελλείψεις στα στοιχεία των ακινήτων, δήμους που δεν πληρώνουν, ή επιθυμούν δωρεάν παραχωρήσεις, περιπτώσεις «μισθωτών» που δεν καταβάλλουν μίσθωμα και δεν ξέρει κανείς πως βρίσκονται σε ακίνητα που ανήκουν στα ταμεία. Έχουμε σε μεγάλο βαθμό προχωρήσει την καταγραφή των ακινήτων και διαρκώς λύνουμε προβλήματα και κλείνουμε εκκρεμότητες ώστε να ξεχωρίσουμε τα ακίνητα που είναι «καθαρά» προς αξιοποίηση. Μόλις αυτό ολοκληρώνεται τα ακίνητα γίνονται ορατά στην αγορά και προωθούνται με σύγχρονους τρόπους marketing και sales promotion» λέει μεταξύ άλλων ο κ. Ζησιμάτος στο mononews.gr

Σύμφωνα επίσης με τον κ. Ζησιμάτο  το ακίνητο στο Στρατόπεδο Σολωμο προσφέρεται για σύνθετη τουριστική ανάπτυξη που μπορεί να αποφέρει έσοδα 400 χιλ. ευρώ ετησίως σε συνδυασμό με την αξιοποίηση από τον δήμο των φυσικών ιαματικών πηγών που υπάρχουν εντός του ακινήτου .

Ο κ. Ζησιμάτος είναι παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού εμπορίου – EnterpriseGreece και προηγουμένως διετέλεσε ειδικός σύμβουλος υπουργού Εθνικής Αμύνης. Συνέβαλε στη δημιουργία του νόμου ίδρυσης της ΥΠΑΑΠΕΔ (Ν4407/16, Αρθρα 9-16). ΦΕΚ 7/2016) και στην ολοκλήρωση Κανονισμού Λειτουργίας, Οργάνωση γραφείων και Στελέχωση της ΥΠΑΑΠΕΔ (ΦΕΚ 11/2016). Προηγουμένως ήταν διευθύνων σύμβουλος της Ζησιμάτος ΑΕ, επιχείριση αντιπροσώπευσης, εισαγωγής, εξαγωγής και εμπορίας ετοίμων γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Υπήρξε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά 2010-2014 στον οποίο συμμετείχε ενεργά από το 1993, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της τ. Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

 

 

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites