Παρασκευή, 22/02/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : Στα σκαριά μελέτη προμήθειας φυσούνας για το Εμπορικό Λιμάνι

Νέα μελέτη ετοιμάζουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας για λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του mypreveza.gr στα σκαριά βρίσκεται η σύνταξη μελέτης για την προμήθεια ειδικής φυσούνας στο Εμπορικό Λιμάνι της πόλης, η οποία θα τραβάει την σκόνη από το εμπορικό λιμάνι ώστε να μην υπάρχει όχληση από τα χύδην φορτία, ούτε στην μαρίνα, ούτε στην παραλία της πόλης.

Αυτή θα είναι άλλη μία μελέτη η οποία θα διεκδικήσει χρηματοδότηση από κάποιο Υπουργείο, την στιγμή που βρίσκεται στην αναμονή η χρηματοδότηση του έργου των Κρηπιδωμάτων, η μελέτη του οποίου έχει πάρει από τον Ιανουάριο το πράσινο φως από το Υπουργείο Υποδομών και το μόνο που απομένει είναι η πλήρης ένταξη του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Ένας από τους λόγους λοιπόν που τη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 3 και 4 Απριλίου ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας κ. Βαγγέλης Συγκούνας θα μεταβούν στην Αθήνα, όπου θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση  είναι και το θέμα των Κρηπιδωμάτων του Παραλιακού Μετώπου της Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ