Κυριακή, 24/03/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : Σήμερα ανοίγει η «αυλαία» της 1ης Εαρινής Γιορτής των Τεχνών

Η νεοσυσταθείσα ομάδα Δημιουργική Παρέμβαση Πρέβεζας (ΔΗΠΑΠ) με συνδιοργανωτή και αρωγό τον Δήμο Πρέβεζας, σας προσκαλεί στην πρώτη της δράση, την Εαρινή Γιορτή των Τεχνών, από 17 έως 24 Μαρτίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δ. Πρέβεζας. Το διάστημα αυτό θα λάβει χώρα μια μόνιμη έκθεση Εικαστικών (Ζωγραφική, Γλυπτική, Ψηφιδωτά, Αγιογραφία, Χειροτεχνία) ενώ παράλληλα στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί μια σειρά καλλιτεχνικών εκδηλώσεων ποικίλης ύλης, όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικές εκδηλώσεις και χορωδίες, χορευτικές παραστάσεις έντεχνου, social και παραδοσιακού χορού κ.α.

Σήμερα 17 Μαρτίου 2018, και ώρα 6:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (ΟΑΣΗ) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια.

Μετά τον Αγιασμό από το Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, θα ακολουθήσουν: περιήγηση στην Εικαστική Έκθεση, μπουφές,
Μουσική Τζαζ από το σχήμα Prevezajazz Five του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας
και Λυρική Βραδιά με υψίφωνο την Κα. Γεωργία Τριανταφύλλου και σολίστ την Κα. Χριστίνα Κορκοντζέλου. Μαζί τους θα εμφανιστεί ο σαξοφωνίστας κος Δημήτρης Ξυγκάς.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις της ΔΗΠΑΠ είναι ελεύθερη. Παράλληλα στοχεύοντας στον πολιτιστικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα της εκδήλωσης θα γίνονται δεκτές όποιες προσφορές των επισκεπτών για το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο του Δήμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ