Δευτέρα, 28/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ : Προσδοκούν Ανάσταση οι πλημμυροπαθείς στο Λούρο – Αλλά ούτε το Πάσχα φαίνεται πως θα δουν έκτακτο επίδομα!!!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας 26 Μαρτίου ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαϊλης,ενημέρωσε το σώμα πως τα περισσότερα εντάλματα στάλθηκαν στην Επίτροπο για να προχωρήσει η διαδικασία καταβολής του έκτακτου επιδόματος στους πλημμυροπαθείς του Λούρου. Σύμφωνα με πλημμυροπαθείς που επικοινώνησαν με το mypreveza.gr, σήμερα ενημερώθηκαν από το Δήμο της Πρέβεζας, ότι η επίτροπος απέρριψε τα εντάλματα πληρωμής του έκτακτου επιδόματος.

Οι πληροφορίες για το λόγο που δεν έγιναν αποδεκτά τα εντάλματα πληρωμής είναι συγκεχυμένες καθώς άλλοι μας μετέφεραν πως ο λόγος ήταν ελλειπή δικαιολογητικά και άλλοι μας είπαν πως η καταβολή του έκτακτου επιδόματος τους πλημμυροπαθείς του Λούρου από το Δήμο Πρέβεζας δεν είναι νόμιμη.

Όποιος και από τους δύο λόγους και να ισχύει, ένα είναι το μόνο σίγουρο, πως για ακόμα μία φορά η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και  δεν εμπνέει καμία σιγουριά στους δημότες της Πρέβεζας.

Την Κυριακή συμπληρώνονται 4 μήνες από την πλημμύρα που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες περιουσίες να καταστραφούν και ακόμα οι πλημμυροπαθεις σέρνονται από τον Άννα στον Καϊάφα για 500 και 1000 ευρώ.

Πολλοί μας εξέφρασαν την πεποίθηση τους πως δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ αυτά τα χρήματα και πως ο Δήμος Πρέβεζας παίζει με τον πόνο και τα προβλήματα τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ