ΠΡΕΒΕΖΑ : Εργασίες στους ασφαλτοτάπητες του Εθνικού οδικού δικτύου από Γέφυρα Καλογήρου έως την Παραλιακή Οδό

Κατεπείγουσες εργασίες απομάκρυνσης ξερών πλατανιών από τον Λούρο ποταμό και επούλωση των οπών στους ασφαλτοτάπητες του Εθνικού Οδικού Δικτύου από Γέφυρα Καλογήρου έως Παραλιακή Οδό αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.Με το ποσό των 24.800 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από την Περιφέρεια Ηπείρου η άμεση και επιτακτική ανάγκη κοπής , απομάκρυνσης και καύσης ξερών πλατανιών που βρίσκονται εκατέρωθεν του ποταμού Λούρου.
Όπως υπογραμμίστηκε , η ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις έχουν προσβληθεί και όλα τα πλατάνια που βρίσκονται εκατέρωθεν του ποταμού Λούρου και συγκεκριμένα στην περιοχή από το Τέροβο έως το Κουκλέσι τα οποία λόγω της ασθένειας ήταν ξερά και από την μεγάλη πλημμύρα έπεσαν μέσα στο ποταμό Λούρο με αποτέλεσμα ο ποταμός να πλημμυρίσει και να δημιουργηθούν προβλήματα σε μονάδες ψαριών σε καλλιέργειες σε αποθήκες κλπ.
Προς αποφυγή αυτών των φαινομένων κρίνεται άμεση και επιτακτική η απομάκρυνση των δέντρων αυτών με την λήψη όλων των απαραίτητων μέσων προκειμένου να μη μεταδοθεί η νόσος των πλατάνων.
Επίσης με ποσό 24.800 ευρώ θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες επούλωσης οπών στους ασφαλτοτάπητες του Εθνικού οδικού δικτύου από Γέφυρα Καλογήρου –Πρέβεζα-Παραλιακή Οδός.
Λαμβάνοντας υπόψη τα εκτεταμένα προβλήματα με λακκούβες που εντοπίστηκαν μετά τις πρόσφατες μεγάλες πλημμύρες στο Εθνικό οδικό δίκτυο Γέφυρα Καλογήρου –Πρέβεζα-Παραλιακή Πρέβεζας και για την καλύτερη ασφάλεια των οδηγών καθίσταται επείγουσα και επιτακτική ανάγκη να γίνει η επούλωση των λακκουβών όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενισχύεται με τακτικό προσωπικό το Νοσοκομείο Πρέβεζας

22/01/2021, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

22/01/2021, 8:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού για τον Δημήτριο Κίτσιο

22/01/2021, 7:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας

22/01/2021, 7:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : 120 δόσεις για χρέη από δάνεια με εγγυήσεις του Δημοσίου

22/01/2021, 7:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση Γεωργάκου – Βορίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών

22/01/2021, 7:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites