ΠΡΕΒΕΖΑ : Αυλαία για την 1η Εαρινή Γιορτή των Τεχνών – Ευχαριστήρια επιστολή από την ΔΗΠΑΠ

Η 1η Εαρινή Γιορτή των Τεχνών έφτασε στο τέλος της! Ένα οκταήμερο, αφιερωμένο στις τέχνες, προσφέρθηκε στο κοινό, αποσκοπώντας στην ευαισθητοποίησή του σε θέματα πολιτιστικά.

Η ομάδα της Δημιουργικής Παρέμβασης Πρέβεζας (ΔΗΠΑΠ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια, άλλη μια φορά, τον Δήμο Πρέβεζας που στήριξε αυτή την πρώτη μας διοργάνωση.

Ευχαριστούμε επίσης όλους εσάς, που βρεθήκατε δίπλα μας με την παρουσία σας! Ήταν πολύ σημαντικό για μας να βλέπουμε ότι η προσπάθειά μας, είχε ανταπόκριση. Καταλαβαίνουμε τον σκεπτικισμό και κάθε εποικοδομητική κριτική  είναι καλοδεχούμενη και την λαμβάνουμε υπόψη μας.

Ευχαριστούμε ακόμη όλους τους χορηγούς που στήριξαν την εκδήλωση αυτή. Η βοήθειά τους υπήρξε ζωτικής σημασίας.

Παρουσιάσαμε στους πολίτες της Πρέβεζας έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης και δείξαμε ότι η Τέχνη σε όλες τις μορφές της είναι απολαυστική. Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε, με την πολύτιμη βοήθεια και την άψογη συνεργασία των συμμετεχόντων, κάλυψε όλες τις προτιμήσεις. Η προσεγμένη επιλογή των έργων που παρουσιάστηκαν στην έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας, καθώς και όλη η οργάνωσή της, άφησε στους επισκέπτες τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ολοκληρωτική αξιοποίηση επίσης των χώρων, ενός πολιτιστικού κέντρου, του οποίου πολλοί αγνοούσαν και την ύπαρξη, είναι για μας στα κεκτημένα της όλης διοργάνωσης.

Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους για το μέλλον και ελπίζουμε στην συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς.  Απαραίτητη είναι η υποστήριξή σας, μέσω της παρουσίας σας, στις μελλοντικές μας δράσεις.

 

 Με εκτίμηση,

Τα μέλη της ΔΗΠΑΠ

 

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες και στον καθένα ξεχωριστά:

Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, Γεωργία Τριανταφύλλου Ξυγκά, Δημήτριο Ξυγκά, Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας, Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κλεοπάτρα, Χοροχώρος Έκφραση, Θεατρική Ομάδα Υποκρισία, Μουσικό Σχολείο Λευκάδας, Σύλλογος Αγίου Θωμά, Χαρά Σαΐτη, Ωδείο Πολυρυθμία, Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών κ Ποντίων Πρέβεζας, Ηλία Μαγκλάρα, Θεμιστοκλής Κατωγιάννης, Ρούλα Γαλάνη, Άννα Ντούσια Παπασάββα, Σωτήρης Νούσιας, Κοσμάς Κοψάρης, 1ο Λύκειο Πρέβεζας, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου, Ιορδάνη Τόμοβ, Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος  Ν. Σαμψούντας «Η Αμισός», Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λούρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Νικόπολης, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου & Αγίας Τριάδας, Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας, Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων Πνευματικού Κέντρου Δ. Λευκάδας, Liza Spiczak-Brzezinska και Babis Deligioridis.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites