Παρασκευή, 22/02/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ : Άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ΙΙ» από την Ζαπουνίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.

Με μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Μαρτίου ,στο ξενοδοχείο Margarona Royal, η ενημερωτική ημερίδα με θέμα το  Επιδοτούμενο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ «.

Για την άρτια ενημέρωση των καταναλωτών η ΖΑΠΟΥΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. έφερε στη Πρέβεζα εξειδικευμένους επιστήμονες και μηχανικούς της κορυφαίας εταιρίας παραγωγής θερμομονωτικών υλικών FIBRAN AE.,  οι οποίοι ανέλυσαν τα πλεονεκτήματα και τις ιδανικές λύσεις για την αποδοτικότερη θερμομόνωση των κατοικιών.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισαν οι κ. Κωνσταντίνος Καζάκης Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Fibran και Αντώνης Ζαπουνίδης Μηχανολόγος Μηχανικός Ενεργειακός Επιθεωρητής, Πιστοποιημένος Μονωτής ΤUV Austria & DQS.

Ο κ. Ζαπουνίδης πραγματοποίησε μια παρουσίαση των έργων που έχει αναλάβει η εταιρεία Ζαπουνίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. , η οποία δραστηριοποιείται από το 1965 στο χώρο των μονώσεων, ενώ ανέλυσε τη διαδικασία ένταξης και τα ποσά επιδότησης του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ «.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης Ομίλου FIBRAN AE κ. Χατζηάστρου Χρήστος εξήγησε τους λόγους που είναι απαραίτητη η εξωτερική θερμοπρόσοψη στην θερμομόνωση μιας κατοικίας και ανέλυσε διεξοδικά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των υλικών με τα οποία μπορεί να επιτευχθεί η καλύτερη μόνωση ενός κτιρίου, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως το ιδανικότερο υλικό είναι ο πετροβάμβακας.

Αυτό που κάνει το πετροβάμβακα να ξεχωρίζει από τα άλλα δύο υλικά συστημάτων θερμοπρόσοψης (Εξηλασμένη & Διογκωμένη Πολυστερίνη) είναι ότι εκτός από την κορυφαία απόδοση θερμομόνωσης και την μεγάλη αντοχή στο χρόνο , είναι ένα άκαυστο υλικό με το οποίο επιτυγχάνεται η μέγιστη πυροπροστασία του κτιρίου.

Μετά το πέρας της ημερίδας και αφού ο κ. Χατζηάστρου απάντησε στα ερωτήματα των παρευρισκομένων, πραγματοποιήθηκε κλήρωση στην οποία ένας τυχερός εξασφάλισε Δωρεάν προμήθεια Πετροβάμβακα θερμοπρόσοψης της FIBRAΝ για μια κατοικία έως 100 m2.

Στην ημερίδα από τον Όμιλο Fibran παρευρέθησαν επίσης,  ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Κόντος Μιχαήλ και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Γυμνόπουλος Ευάγγελος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ