Κυριακή, 24/03/2019

Ο ΟΤΕ αφήνει δεκάδες σπίτια και επιχειρήσεις στην Πρέβεζα χωρίς τηλέφωνο και internet …

Την εποχή όπου η τεχνολογία έχει κάνει τεράστια βήματα μπροστά , ο ΟΤΕ αφήνει την Πρέβεζα πίσω από τις τεχνολογικές εξελίξεις!

Με αφορμή την επιστολή που έστειλαν επιστολή κατοίκων της περιοχής Πετρίτσια – Ταράνα Νεοχωρίου Πρέβεζας στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ. Νικόλαο Παππά , με την οποία διαμαρτύρονται διότι ενώ ο οικισμός τους βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, ο ΟΤΕ δεν έχει πραγματοποιήσει επέκταση του δικτύου με αποτέλεσμα να μην έχουν τηλεφωνική σύνδεση και Internet, σαν συντάκτρια μιας από τις μεγαλύτερες ενημερωτικές ιστοσελίδες του Νομού Πρέβεζας θα προσπαθήσω να απαλύνω την αγανάκτηση τους, εκφράζοντας την δική μου αγανάκτηση.

Δυστυχώς, χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ δεν έχουν μείνει μόνο τα Πετρίτσια στο Νεοχώρι, αλλά ακόμα πιο κεντρικότερες περιοχές στην πόλη της Πρέβεζας, όπως το Υδραγωγείο.

Δυστυχώς ο ΟΤΕ δεν έχει αφήσει χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ μόνο σπίτια, αλλά και επιχειρήσεις!

Κλασσικό παράδειγμα ΕΓΩ ….

Την ώρα που όλα τα κτήρια δίπλα από το κτήριο όπου διατηρώ την επαγγελματική μου στέγη είχαν δίκτυο τηλεπικοινωνιών (σας γράφω για απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων κτήριο με κτήριο), ο ΟΤΕ αρνούνταν πεισματικά να τροφοδοτήσει την επιχείρηση μου με το σημαντικότερο εργαλείο… το ίντερνετ!

Η αιτιολογία των τεχνικών αστεία … Έλλειψη δικτύου! Πού; Σε λιγότερο από 1 χλμ από το κατάστημα του ΟΤΕ στην Πρέβεζα, σε λιγότερο από 200 μέτρα από την καμπίνα του ΟΤΕ, σε λιγότερο από 50 μέτρα από την τελευταία κολόνα του ΟΤΕ , σε λιγότερο από 20 μέτρα από το διπλανό κτήριο που έχει τηλέφωνο και ίντερνετ!

Σίγουρα η αγανάκτηση τους  είναι δικαιολογημένη, όμως αν τους παρηγορεί αυτό υπάρχουν και χειρότερα!

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή των κατοίκων στον Υπουργό Νίκο Παππά:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ