Δευτέρα, 17/02/2020

Ο Βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας πρωταγωνιστής σε σποτ για την καταπολέμηση των διακρίσεων

Στη δημοσιότητα δόθηκε οπτικοακουστικό υλικό που ενημερώνει για την καταπολέμηση των διακρίσεων. Στο spot εμφανίζεται ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

«Τρία συναισθήματα  κινητοποιούν τον άνθρωπο: το μίσος, η άγνοια και η αγάπη. Η ρητορική του μίσους στρέφεται εναντίον της ανθρώπινης ζωής. Σηκώνει το χέρι και χτυπά το διαφορετικό, το άλλο. Και μη νομίζετε ότι σταματάει εκεί. Και τη γυναίκα θα χτυπήσει και το παιδί. Όποιος ή όποια σέβεται την ιστορία της χώρας μας, δεν έχει δικαίωμα να μην ομιλεί. Γιατί, δεν μπορούμε να λέμε σήμερα ότι δεν ξέρουμε, ότι έχουμε άγνοια.  Ξέρουμε και παραξέρουμε. Και καθημερινά γνωρίζουμε όλο και περισσότερα. Φροντίζουμε να δείξουμε, να φέρουμε στο φως το πρόσωπο εκείνων που είναι εχθροί της Δημοκρατίας» λέει ο Κώστας Μπάρκας.

Στη συνέχεια του μηνύματός του προς τους πολίτες της χώρας, ο Κώστας Μπάρκας αναφέρει «Δεν μπορεί να υπάρξει Δημοκρατία, χωρίς ο πολίτης, ο κάθε πολίτης να νιώθει ασφαλής στη χώρα του και ισότιμος, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, κοινωνικής θέσης και  χρημάτων. Η κυβέρνησή μας τόσο καιρό φροντίζει να μην υπάρχουν πολίτες πολλών κατηγοριών, να μην υπάρχουν πολίτες υποβαθμισμένοι. Γιατί, εμείς ασκούμε κοινωνική πολιτική. Κοινωνική πολιτική, που γίνεται με σχέδιο. Παλεύουμε για αυτό. Να εξαφανιστεί η ρητορική του μίσους από τις γειτονιές, τα σπίτια, τις συνοικίες, τις πόλεις μας. Όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουμε τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις. Λογικό δεν είναι;»

«Λογικό είναι και δεν αλλάζει» καταλήγει το σποτ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ