Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει με περίπτερο στην Διεθνή τουριστική έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018 στη Κύπρο

Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει με περίπτερο στην Διεθνή τουριστική έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018 η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Απριλίου 2018 στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου στην Λευκωσία .
Με την παρούσα θέλουμε να ενημερώσουμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως συνέθετες στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και επειδή ο χώρος του περιπτέρου είναι περιορισμένος, να δηλώσουν συμμετοχή στην Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας και στα τηλέφωνα 26510-87143 & 26510-87141
Οι συνεκθετες που θα παραστούν και θέλουν, καθώς και όσοι δεν δύνανται να παραστούν και επιθυμούν να στείλουν διαφημιστικό υλικό που θα μοιραστεί (φυλλάδια), πρέπει το αργότερο ως τις 5/4/2018 να το αποστείλουν, με δική τους ευθύνη, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού /Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, γραφεία: 141&/143
Το ύφος των περιπτέρων της περιφέρειας Ηπείρου είναι λιτό, χωρίς καμιά περιττή διακόσμηση, και δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων, παρουσίαση συνολικά του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου σε αίθουσα της κρατικής έκθεσης.
Όσον αφορά τις κάρτες εισόδου σας γνωρίζουμε ότι η διοργανώτρια εταιρία σε συνεννόηση με την διεύθυνσή μας, θα προσπαθήσει να προμηθευτή ικανό αριθμό καρτών και προσκλήσεων
Η Έκθεση ΤΑΞΙΔΙ διοργανώνεται τα τελευταία 20 συναπτά έτη από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και την εταιρία DisplayArtPlc. Προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο από όλες τις επαρχίες της Κύπρου Έχει καθιερωθεί ως ένας πολύ χρήσιμος θεσμός τον οποίο ο Κύπριος ταξιδιώτης αναμένει για να ενημερωθεί για όλα τα τουριστικά πακέτα που διατίθενται και να λάβει αποφάσεις για τα μελλοντικά του ταξίδια.
Η παρουσία σας στην μοναδική έκθεση τουρισμού που διοργανώνεται στο νησί είναι σημαντική, όχι μόνο για να διαθέσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στην κυπριακή αγορά, αλλά και λόγω του ότι θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε θέματα τουρισμού με τους κύπριους συναδέλφους σας.
Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερευνήσετε στην Κυπριακή αγορά για νέους συνεργάτες.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το φαράγγι του Αχέροντα σε τρείς εποχές (ΒΙΝΤΕΟ)

01/01/2021, 2:20 μμ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Πόλη της Άρτας και τα αξιοθέατα της (ΒΙΝΤΕΟ)

28/11/2020, 1:22 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Παράταση για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων της Περιφέρειας Ηπείρου

04/09/2020, 2:42 μμ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η μαγευτική Σαγιάδα με τα αξιοθέατα της (ΒΙΝΤΕΟ)

12/08/2020, 6:49 μμ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Πέρδικα Θεσπρωτίας και τα τριγύρω αξιοθέατα της (BINTEO)

03/08/2020, 12:49 μμ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το Καναλάκι έδρα του Δήμου Πάργας και τα αξιοθέατα του (ΒΙΝΤΕΟ)

18/07/2020, 1:07 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites