Δευτέρα, 25/03/2019

Διευκρινήσεις του Ευάγγελου Συγκουνα για το «επίμαχο» σημείο της επιστολής του

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

Αποσαφηνίζοντας το «επίμαχο» σημείο της απάντησής μου προς τους φορείς του Εμπορικού Λιμένα , που αναφέρεται σε απόφαση του πρώην Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Π., διευκρινίζω για ακόμη μια φορά ότι:

–         Δεν τίθεται εκ μέρους μου κανένα θέμα νομιμότητας ή μη αποφάσεων του  πρώην Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Π. και δεν υπεισέρχομαι σε καμία περίπτωση σε χαρακτηρισμούς «περί παράνομων αποφάσεων», οι οποίες δηλώνω ότι είναι σαφώς νόμιμες και έγκυρες.

–         Τυχόν παρερμηνείες αφορούν υποθετικές εξελίξεις οι οποίες και αυτές σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τα πεπραγμένα και τις αποφάσεις της προηγούμενης Διοίκησης, της οποίας το έργο φυσικά αναγνωρίζουμε και σεβόμαστε!

Ευάγγελος Συγκούνας

Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Διευκρινήσεις του Ευάγγελου Συγκουνα για το «επίμαχο» σημείο της επιστολής του”

  1. Ο/Η Στέλλα Βαρτελάτου λέει:

    Αγαπητέ Πρόεδρε, είμαι σίγουρη ότι είσαι και θες να είσαι ένας καλός πρόεδρος,
    Kαταλαβαινω με την διευκρίνιση του αυτή, ότι η κατασκευή σταθερού κυματοθραύστη σε αντίθεση όπως ορίζει το ΦΕΚ χωροθέτησης της μαρίνας, είναι νόμιμη. Δηλαδή μετά την απόφαση της διοίκησης του Λιμενικού ταμείου να μετατραπεί ο πλωτός κυματοθραύστης σε σταθερό, έχετε πάρει τις σχετικές αδειοδότησεις ; ( υπουργείο τουρισμού, Υπουργείο Ναυτιλίας, κτηματική υπηρεσία..;) Αν σας ζητηθεί, μπορείτε να τις προσκομίσετε;

    Με εκτίμηση σε όλες τις αποφάσεις όλων των μελών που της Δημοτικής Αρχής που λαμβάνουν αποφάσεις τις οποίες σχεδόν πάντα υποστήριξα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ