Βιβλιοπαρουσίαση : Ευεργέτες & Δωρητές της Πρέβεζας του Σπύρου Σουμαλεύρη,

Πρόσκληση σε βιβλιοπαρουσίαση: Σπύρου Σουμαλεύρη, Ευεργέτες & Δωρητές της Πρέβεζας. Κυριακή, 25-2-2018, 19.00, Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (αίθουσα Νικ. Κονεμένος).

Ο Δήμος Πρέβεζας – Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Περιφέρεια Ηπείρου- Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, ο Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα», η Εταιρία Λογοτεχνών & Συγγραφέων Ηπείρου και τα ΓΑΚ – Αρχεία Ν. Πρέβεζας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του γιατρού κ. Σπύρου Σουμαλεύρη «Ευεργέτες & Δωρητές της Πρέβεζας», την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19.00,στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας (αίθουσα Νικ. Κονεμένος).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ.:
Σπύρος Σκλαβενίτης, δρ. Ιστορίας, προϊστάμενος ΓΑΚ – Αρχείων Ν. Πρέβεζας: «H σημασία των Αρχείων της Μητρόπολης Νικοπόλεως & Πρεβέζης για την ανάδειξη της ιστορίας της Πρέβεζας: το παράδειγμα του βιβλίου Ευεργέτες & Δωρητές της Πρέβεζας».
Γιώργος Κούρτης, επίτιμος πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, τέως πρόεδρος Συμβουλίου Παντείου Πανεπιστημίου: «Οι δωρεές και διαθήκες στην Οθωμανική Πρέβεζα και στο σύγχρονο Ελληνικό κράτος».
Απόστολος Παπαϊωάννου, ομότιμος καθηγητής Νεώτερης Ιστορίας & Νεοελληνικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, πρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών & Συγγραφέων Ηπείρου: «Ιδεολογία & Εποχή».
Σπύρος Εργολάβος, φιλόλογος, συγγραφέας, ταμίας της Εταιρίας Λογοτεχνών & Συγγραφέων Ηπείρου: «Ηπειρώτες ευεργέτες και η δράση τους με επίκεντρο το Γραικικό Μαγιστράτο της Νίζνας».
Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα. Ελευθερία Αγγέλη – Παπαϊωαννίδη, φιλόλογος, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Παιδείας, Πρόνοιας και Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites