Τετάρτη, 23/01/2019

Τρεις σύλλογοι , μία κοπή πίτας μετά από χρόνια στην Πρέβεζα!

Σε όμορφο και ζεστό κλίμα στη σάλα του Ξενοδοχείου Margarona Royal και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου γιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί της πόλης μας συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Τους συναδέλφους τους καλωσόρισαν οι πρόεδροι των τριών συλλόγων και ο Γενικός Γραμματέας του Ιατρικούς Συλλόγου Πρέβεζας ο κος Δημήτρης Σουμαλεύρης.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικούς Συλλόγου Πρέβεζας κος Θωμάς Δήμας τίμησε για την προσφορά της την μικροβιολόγο κ. Ευαγγελία Γατσούλη, η οποία μετά την συνταξιοδότηση της παραχώρησε όλα τα ιατρικά της βιβλία στην βιβλιοθήκη του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Αμάραντος, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, στέλνοντας παράλληλα και πολιτικά μηνύματα, αναφερόμενος στη μνημονιακή πολιτική και τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που έχουν πλήξει και το φαρμακευτικό κλάδο.

Πολιτικά μηνύματα έστειλε και ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας κ. Δημήτρης Ντούμος, ο οποίος αναφέρθηκε στην έλλειψη οδοντιατρικής ασφάλισης στη χώρα μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαϊλης και ο Βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιαννάκης.

Η γιορτή συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική και χορό!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ