Κυριακή, 24/03/2019

Τα ονόματα που … «παίζουν» για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πρέβεζα

Πρόσωπα γνωστά , από τους χώρους του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας, τεχνοκράτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών ομάδων «παίζουν» για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. , σύμφωνα με τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δηλώσει ότι οι μόνοι που έχουν επισήμως το χρίσμα αυτή τη στιγμή είναι οι εν ενεργεία βουλευτές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το «νέο αίμα» θα καταλάβει σημαντικό χώρο στις λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών.

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στους 4 Νομούς της Ηπείρου:

Θεσπρωτία
Τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις των «γαλάζιων» ψηφοφόρων θα επιχειρήσει να έχει και πάλι ο νυν βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας. Κατά τα άλλα, δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του φαρμακοποιού Νικόλαου Κάτσιου, ενώ ερώτημα παραμένει η εκ νέου συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του πρώην υφυπουργού Αντώνη Μπέζα.

Άρτα
Στην Αρτα, εκτός του βουλευτή Γιώργου Στύλιου, θα διεκδικήσουν μια έδρα οι Εύη Καραμπίνα, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου και Δημήτρης Κονταξής.

Ιωάννινα
Εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Τασούλας, ενώ βέβαιη φαντάζει η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή και υφυπουργού Σταύρου Καλογιάννη. Από το Μητρώο Στελεχών έχουν προκύψει για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου ο Λάμπρος Γεωργόπουλος, με δική του εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, ο Κώστας Δαρδαμάνης, που εργάζεται στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, καθώς και ο γιατρός Γιάννης Γιαννακάκης. Επίσης, «παίζει» έντονα το όνομα του νεαρού δικηγόρου και πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Χάρη Λαζάνη, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να το επιβεβαιώνει. Ιδιαίτερα ισχυρές θεωρούνται οι υποψηφιότητες της Νατάσας Τύρου Ούζα, του Στέφανου Φούσα, του Θανάση Μωρόγιαννη, του Νίκου Γερασιμίδη, καθώς και της Μαρίας Νάκα.

Πρέβεζα
Εκτός του βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη, ενδιαφέρον εκδηλώνει και ο ξενοδόχος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Σπύρος Κυριάκης. Επίσης, έντονη είναι η φήμη για τον πρώτο σε ψήφους εκλεγμένο στην Π.Ε. Γιώργο Κατσαούνο, χωρίς ο ίδιος να την επιβεβαιώνει. Το ψηφοδέλτιο θα συμπληρώσουν ο Δημήτρης Γιολδάσης και η ξενοδόχος Αννα-Μαρία Ανατολιωτάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ