ΠΡΕΒΕΖΑ : 180 χιλιάδες ευρώ θα κοστίσει η Ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών για το 2018

Ο Δήμος Πρέβεζας πρέπει το συντομότερο να προχωρήσει στις διαδικασίες για την ανάθεση της ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών για δέκα (10) θέσεις, δηλαδή για τον εξοπλισμό των ναυαγοσωστών που θα καλύψουν τα δέκα(10) βάθρα των χαρακτηριζόμενων ως πολυσύχναστων ακτών του Δήμου Πρέβεζας-Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας και αφορά στην αποτελεσματική προσφορά υπηρεσιών προς τους λουόμενους και την κάλυψη αναγκών.

Για το λόγο αυτό στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί η έγκριση της  δαπάνης για την δημοπράτηση παροχής υπηρεσιών με τίτλο ”NAYAΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018”

Οι πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου Πρέβεζας για το 2018 όπου θα υπάρχουν ναυαγοσώστες είναι οι παρακάτω :

1. Παραλία “ΒΡΑΧΟΣ” (Δήμου Πρέβεζας) που οριοθετείται από ξενοδοχείο “ΣΤΑΥΡΟΥ Κων/νου” έως όριο Δήμου Πάργας, με δύο(2) ναυαγοσώστες.
2. Παραλία “ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ” (Δήμου Πρέβεζας) που οριοθετείται από ψαροταβέρνα “ΦΙΛΙΠΠΑΣ” έως ταβέρνα το “ΛΙΜΑΝΑΚΙ”, με ένα (1) ναυαγοσώστη.
3. Παραλία “ΚΑΝΑΛΙ” (ΤΣΟΥΚΕΣ) (Δήμου Πρέβεζας) που οριοθετείται από “CAFE MOJO” έως “CAFE SWELL” με ένα ναυαγοσώστη
4. Παραλία “ΚΑΝΑΛΙ – ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ” (Δήμου Πρέβεζας ),έμπροσθεν καταστήματος “ΜΑΝΓΚΟ” με ένα(1) ναυαγοσώστη.
5. Παραλία “ΚΑΝΑΛΙ”( Δήμου Πρέβεζας), έμπροσθεν “ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΝΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ” με ένα(1) ναυαγοσώστη.
6. Παραλία “ΜΟΝΟΛΙΘΙ” Δήμου Πρέβεζας που οριοθετείται από ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟ (προς πλευρά Μύτικα) έως αναψυκτήριο Νο 1 με ένα(1) ναυαγοσώστη .
7. Παραλία “ΜΟΝΟΛΙΘΙ” Δήμου Πρέβεζας πλησίον αναψυκτηρίου Νο 2 με ένα(1) ναυαγοσώστη
8. Παραλία “ΜΟΝΟΛΙΘΙ” (Δήμου Πρέβεζας),στο σημείο έμπροσθεν του κάμπινγκ(γνωστό στην τοπική κοινωνία ως “κάμπινγκ Καλλίμαχου” με έναν (1) ναυαγοσώστη
9. Παραλία “ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ” ( Δήμου Πρέβεζας) με ένα(1) ναυαγοσώστη.

Ο προϋπολογισμός του συγκεκριμένης παροχής υπηρεσιών σύμφωνα με την ερευνα αγοράς και τις ανεπίσημες προσφορές που έλαβε το Τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου Πρέβεζας.ανέρχεται στο ποσόν των εκατόν ογδόντα χιλιάδων ευρώ (180.000,00 Ευρώ) συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α. για το έτος 2018 και περιλαμβάνει (μισθοδοσία ναυαγοσωστών, Ρεπό ναυαγοσωστών (αντικαταστάτης), Διατροφή–διαμονή ναυαγοσωστών, μηχανοκίνητα διασωστικά σκάφη, όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό , Συμβόλαια αστικής ευθύνης, Οριοθέτηση με σημαδούρες των παραλιών ,Μεταφορά-τοποθέτηση και αφαίρεση(μετά το τέλος του προγράμματος) του εξοπλισμού και των υποδομών Γαλάζιας Σημαίας. (ακτόδρομοι για ΑΜΕΑ, χημικές τουαλέτες, αλαξιέρες, πίνακες-ταμπλό ενημέρωσης κλπ) και τέλος Εποπτεία λειτουργίας από υπεύθυνους της εταιρείας).
Η δημοπράτηση της παροχής υπηρεσιών της ναυαγοσωστικής κάλυψης των ακτών του Δήμου Πρέβεζας,θα πραγματοποιηθεί µετά από ηλεκτρονικό διαγωνισμό. Η δημοπράτηση της παροχής υπηρεσιών της ναυαγοσωστικής κάλυψης απ ́ευθείας σε ανάδοχο θα επιβαρύνει τον Δήμο Πρέβεζας και πρέπει να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πολιτικά “μαγειρέματα” με φόντο το Δήμο Πρέβεζας

20/04/2021, 11:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Να ανοίξει με κανόνες η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους

20/04/2021, 1:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιστολή του Γιάννη Μπούρη στον Άδωνη Γεωργιάδη για περαιτέρω στήριξη του λιανεμπορίου

20/04/2021, 1:16 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Λ.Ε.Κ Ν. Πρέβεζας ανέλαβε να καθαρίσει τα τείχη του Κάστρου Ρηνιάσας

20/04/2021, 1:01 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την παραχώρηση του κτηρίου στο Βοτανικό Κήπο για 12 χρόνια ζητά ο Σύλλογος Φίλων Αμπαλί Πρέβεζας

19/04/2021, 10:18 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πάργας σχετικά με την μετατροπή του 1ου Δημοτικού Καναλακίου σε Πειραματικό

19/04/2021, 8:43 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites